Română ruletă fara depunere

  1. Bonusuri Casino Fara Depunere 2023: Pe site-ul lor web citează aceste trei domenii ca puncte principale de interes.
  2. Ruletă Online Gratuite 2023 - Al doilea, mai mare în volatilitate, este rotirile morții.
  3. Inscriere Pentru Participarea La Roata Norocului 2023: JustBet ar putea oferi un serviciu de cea mai bună calitate mediocră în unele aspecte ale afacerii lor și acest lucru ar putea atrage jucătorii din SUA să se gândească să-și ia bankroll-ul acolo.

Jocuri slot

Jocuri De Cazinou Cu Blackjack Fără Depunere
Al doilea punct la Yggdrasil Gaming este calitatea generală a sloturilor și viteza de dezvoltare.
Cele Mai Bune Cazinouri Cu Blackjack Sigur Și Gratuit În România
Prin urmare, puteți fi sigur că atunci când jucați cu cărți Copag că vă aflați într-un joc pătrat.
Bonusul fără depunere are unele cerințe de pariere, precum și bonusul de depunere, dar odată ce ați finalizat aceste cerințe, vă puteți retrage câștigurile.

Slot jocuri cazinou online

Poze Din Interiorul Cazinoului Din București
De obicei, cazinourile online extind oferta de bun venit la primele 2, 3, 4 sau chiar 5 depozite.
Cazinou Online Cu Jocuri De Noroc Și Rotiri Gratuite Fără Depozit În 2023
Un cazinou sigur și solid toți fanii se pot bucura de fanii sportului, având în vedere această platformă pentru a paria pe jocuri sportive și de cazino, vor fi încântați să descopere că noul lor model de afaceri nu este doar un truc de marketing.
Ruleta Electronica Populară Jocuri

Psihopedagogia creativitatii

25,00 lei

Categorii: , Cod: 9019Autor: Fotescu ValentinData apariție: 10-12-2014

Descriere

Prin aceasta lucrare, am aratat rolul educației intelectuale ce constituie un pivot important in jurul caruia se vor profila și celelalte laturi sau conținuturi ale cunoașterii și practicii umane. Educația intelectuala are ca specificitate formarea și maximizarea capacitaților cognitive, dobandirea instrumentelor intelectuale, achiziționarea unor cunnoștințe descriptive și procedurale, care sa-i asigure o cat mai accentuata autonomie cognitiva candidatului la formare și creativitate.

Educația pentru valorile cognitive comporta asimilarea de catre educați a unui bagaj informațional de baza, operant in imprejurari multiple, dezvoltarea capacitaților de cunoaștere, formarea unor interese de cunoaștere, dobandirea unor deprinderi de studiu eficiente și productive, formarea unei imagini globale, integrative și creative despre existența proprie și asupra lumii inconjuratoare.

Cartea Psihopedagogia creativitatii trateaza dimensiunile, nivelurile și criteriile creativitații, ce duc la performanța creativa. De asemenea, se vorbește pe larg și edificator despre importanța factorilor individuali psihologici pentru creativitatea organizaționala, cat și despre creativitatea și stimularea potențialului creativ.

Intalnim ca și obiectiv metode de abordare logica a problemelor (metode de tip convergent), procedee euristice (divergente) și procedee de imagine creativa cat și metode de cultivare a creativitații.

Informații suplimentare

Titlu

Psihopedagogia creativitatii

Preț

25,00

ISBN

978-606-26-0038-9

Format

A5

Pagini

198

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Psihopedagogia creativitatii”
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON