Super cele mai bune ruletă fara depunere

  1. Cele Mai Recente Jocuri De Noroc Disponibile În Cazinouri În 2023: Să aruncăm o privire la aceste sloturi În ordine cronologică de eliberare, începând cu cele mai vechi sloturi 3D.
  2. Păcănele Fara Depunere - În consecință, aceste noi simboluri pot duce la noi combinații câștigătoare.
  3. Cazinou Online Fără Depozit Bonusuri Gratuite: Cu douăzeci de linii de plată, rotiri gratuite, o rundă bonus cu premii potențial mari și simboluri stivuite care pot împinge și deveni wilds, există o mulțime de motive pentru a juca.

Jocuri ca la aparate gratis jocuri ca la pacanele 77777

Cele Mai Bune Jocuri De Ruletă Populară Noi Gratis
Având în vedere toate modificările arent probabil să fie schimbat în următoarele săptămâni, dar în creștere mai frecvent în delaware, new jersey, are posibilitatea de sute de milioane de dolari în venituri anuale.
Jocuri Cele Mai Bune Sloturi Video Online Gratis
Parlays cu numeroase Echipe pot oferi unele randamente robuste, dar greu de a alege un singur câștigător, să nu mai vorbim de șapte sau opt.
Dacă nu puteți găsi numărul licenței, cel mai bine este să căutați un alt site de cazino.

Cele mai jucate cazinouri online

Cel Mai Bun Forum Online Pentru Cazinouri Fără Depozit În România
Jucătorii de jocuri mixte au fost efectiv excluși din serie.
Cazinou Fără Depozit Online Bonus Fara Depunere
Furnizorul suedez de jocuri de noroc online a fost achiziționat de William Hill în 2023.
Blackjack Profitabil Gratuit Fără Depunere Pentru Începători

Ajuta-ma sa devin campion (al vietii)! Strategii de lifecoaching pentru cresterea si educarea copilului cu dizabilitati fizice si/sau neuromotorii pentru a deveni o persoana fericita si implinita (0-13 ani)

43,00 lei

Categorii: , Cod: 14071Autor: Balauru MihaelaData apariție: 26-04-2022 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Cartea pe care v-o propun este un ghid creat cu intenția de a-i ajuta pe parinții care au aflat ca vor da naștere unui copil cu o dizabilitate fizica sau/și neuromotorie (sau chiar și de alt tip) sau care au deja un copil cu o asemenea condiție. Parinții sunt incurajați și indrumați sa gestioneze optim aceasta situație și, in ciuda (sau grație) dificultaților, sa traiasca o viața fericita și implinita de familie, intarind aripile copilului pentru a zbura, la un moment dat, spre orizonturile vieții sale și pentru a o trai cat mai bine posibil.

Fiecare dintre noi se naște cu un potențial imens, iar persoanele cu dizabilitați nu fac excepție. De aceea, prin intermediul acestei carți, doresc sa transmit ideea ca persoanele cu dizabilitați de tip fizic și nu numai, pot și trebuie sa (fie, eventual, ajutate sa) iși descopere acest potențial pentru a-l pune, apoi, in serviciul propriei bunastari, precum și in al lumii in care traiesc. Astfel, acestea pot deveni resurse importante și agenți activi ai societații, implicate in imbunatațirea și dezvoltarea acesteia, și nu victime ale vieții, cum deseori se intampla. Pentru a atinge o asemenea finalitate, va fi nevoie de un anumit tip de ,,educație”, atat a parinților, cat și a copiilor lor avand anumite dizabilitați.

Pornind de la propria mea experiența in creșterea și educarea fiicei mele nascute cu spina bifida, propun parinților și educatorilor anumite strategii care sa le permita gasirea și utilizarea resurselor lor interne care ii vor ajuta, pe termen lung, sa aiba atitudinea corecta in creșterea și educarea copilului cu dizabilitate, precum și sa-și creeze și sa-și mențina forța fizica și psihica absolut necesare in acest proces.

Informații suplimentare

Titlu

Ajuta-ma sa devin campion (al vietii)! Strategii de lifecoaching pentru cresterea si educarea copilului cu dizabilitati fizice si/sau neuromotorii pentru a deveni o persoana fericita si implinita (0-13 ani)

Preț

43,00

ISBN

978-606-26-1462-1

Format

A5

Pagini

211

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ajuta-ma sa devin campion (al vietii)! Strategii de lifecoaching pentru cresterea si educarea copilului cu dizabilitati fizice si/sau neuromotorii pentru a deveni o persoana fericita si implinita (0-13 ani)”
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON