Poker ca la aparate cu fructe

  1. Jocuri De Noroc Cazinouri: Scufundă-te într-un joc de dublare, acesta este oferit tuturor jucătorilor, cuceriți de jocuri incredibile Sg Digital Wms..
  2. Jocuri Populare Cele Mai Bune Păcănele Cazinou Gratis 2023 - Acest articol vă arată cum să faceți mișcări precum bluffs, check-raise și slowplays în așa fel încât să vă minimizați riscul și să vă îmbunătățiți șansele de a obține profit.
  3. Cele Mai Bune Păcănele Online Gratuite În România 2023: Nu în ultimul rând, cazinoul arată grozav, iar aplicația magazinului său este ușor de descărcat, instalat și utilizat.

Cazinou fără depozit si jocuri de noroc

Bonus Fara Depunere Cele Mai Bune Păcănele Mobil
Există, de asemenea, puncte comp care sunt acumulate în timp ce joacă anumite jocuri.
Cel Mai Bun Site De Cele Mai Bune Ruletă
Nu contează unde și cum doriți să lansați Jocuri Red Tiger.
Da, putem vorbi despre visul pe care l-ai avut care ți-a arătat cine va câștiga jocul, dar asta e cât de departe ar trebui să meargă.

Jocuri cu ruleta sigura noi

Cazinou Web Fără Depozit Sloturi Gratuit
Când vorbim despre industria jocurilor de cazino Microgaming preia conducerea oferind cele mai bune opțiuni de joc slot.
Cele Mai Bune Ruletă Electronica Cazinou Gratis
Mai jos, am compilat o listă cu cele mai frecvente întrebări adresate de cititorii noștri.
Jocuri Cazinou Gratuite Blackjack Electronic Ară 2023

Drept international privat roman

25,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 10317Autor: Cetean-Voiculescu LauraData apariție: 10-01-2017 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Lucrarea pe care o propunem cititorilor reprezinta o forma adaptata editorial a cursului de Drept internațional privat, adresandu-se astfel, in principal, studenților de la specializarea Drept, dar și celor care urmeaza studii aprofundate in domeniul dreptului privat.
Pornind de la aceasta premisa, am incercat sa oferim cititorilor noștri o construcție conceptuala simpla și accesibila, care sa le permita sa se familiarizeze cu terminologia specifica dreptului internațional privat.

In ceea ce privește concepția de ansamblu a lucrarii, am incercat sa combinam abordarea interdisciplinara cu prezentarea unitara și, pe cat posibil, echilibrata a aspectelor de ordin substanțial și a celor de ordin procedural. In aceasta idee, lucrarea este structurata pe doua parți: una generala și cealalta speciala.
Partea I-a – generala este dedicata unor aspecte terminologice, preponderent teoretice, analizand principalele instituții de drept internațional privat, iar partea a II-a – speciala prezinta un caracter mult mai concret, aplicativ, cuprinzand analiza principalelor norme conflictuale ce guverneaza instituțiile de referința ale dreptului internațional privat roman.
In concret, prima parte conține unele considerații preliminare, caracteristicile raportului de drept internațional privat și ale normei conflictuale, izvoarele dreptului internațional privat roman, teoria conflictului de legi, analiza aplicarii dreptului strain, a legii straine și a legii naționale din perspectiva dreptului internațional privat roman.

Partea a doua speciala cuprinde referiri la condiția juridica a strainului – persoana fizica sau juridica, analiza normei conflictuale in materia starii și capacitații persoanelor in dreptul internațional privat, prezentarea și analiza normei conflictuale in domeniul statutului familial, a bunurilor și drepturilor reale, a moștenirii, a actului juridic, a obligațiilor, a titlurilor de credit (cambia, biletul la ordin și cecul), a fiduciei, dar și a normelor de procedura in materie.
Pe tot parcursul lucrarii am incercat sa folosim un limbaj direct, denotativ, cu definirea clara a termenilor și cu organiza¬rea conceptelor in tipologii care sa favorizeze capacitatea de prelucrare personala și de aplicare a cunoștințelor.
De asemenea, pentru a veni in intampinarea studenților, am inserat in cuprinsul lucrarii, la finalul fiecarui capitol, unele informații aplicative pentru partea de pregatire individuala sau seminar: aplicații sau teme de referate pentru seminar, subiecte pentru evaluarea cunoștințelor, scurt glosar de dicton latin aplicabil in domeniul dreptului internațional privat.

Lucrarea nu iși propune nici pe departe sa ofere cititorului o informație completa, ci sa il orienteze in extinderea și aprofundarea cunoștințelor sale juridice din sfera dreptului internațional privat, prin studiu individual și prin analiza personala a variatelor contexte in care se manifesta. In acest sens, am atașat lucrarii o bibliografie selectiva la care cititorul este indemnat sa faca apel atunci cand prezenta lucrare se dovedește insuficienta pentru rezolvarea problemelor teoretice sau practice cu care se confrunta.
Așa cum este, lucrarea se adreseaza cititorului necunoscut. De aceea, observațiile și sugestiile dumneavoastra ne vor fi de mare folos.

Autoarea

Informații suplimentare

Titlu

Drept international privat roman

Preț

25,00

ISBN

978-606-26-0716-6

Format

A5

Pagini

170

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Drept international privat roman”
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON