Jocuri gratis cele mai bune 3d păcănele 2023

  1. Cele Mai Bune Păcănele Online Cu Bonusuri Fără Depunere În România 2023: Fiecare dintre ele a fost animat atunci când o parte dintr-o victorie, cu bere sloshing din cani si personaje diferite, aplauze sau zâmbind în linii mari.
  2. Reguli Poker 32 Carti - Alegem din zece niveluri între 20 și 200.
  3. Pariuri Sistem Castig Minim: Cazinoul oferă mai multe promoții în curs de desfășurare și o casă de pariuri integrată cu opțiuni vaste de pariere.

Jocuri online cele mai bune cazinou slot 2023

Rotiri Gratuite Aparate Gratis 2023
După cum puteți vedea, există mai puține opțiuni la retragere.
Cum Se Joaca Roata Norocului
BETER Live, un brand orientat spre viitor și furnizor de cazinouri live, și-a dezvăluit planurile de extindere ca parte a strategiei de a-și duce jocurile verticale la un alt nivel.
Toate fondurile sunt deținute în siguranță în băncile de top din Marea Britanie.

Joaca rotiri gratuite online 2023

Cele Mai Bune Cazinouri Online Fara Depozit In Romania
Înainte de a termina Recenzia Jackpot Jones, am descoperit că cazinoul are un program de loialitate VIP cu patru niveluri-silver, gold, VIP Premier, VIP Elite.
Jocuri Populare De Cazinou Fără Depozit România 2023
Dacă nu sunt capabili, noi, la bonus village, putem crea un fir în secțiunea de ajutor a forumului nostru.
Jocuri De Cazino Cu Speciale Și Caracteristici Inovatoare

Cultura si management in organizatii

25,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 9480Autor: Goldbach Ioana RalucaData apariție: 17-12-2015 Cuprins Răsfoiește

Descriere

In procesul transformarilor care au loc in societatea contemporana, cultura organizationala reprezinta o expresie majora de manifestare a factorului uman. Fiind unul dintre factorii care determina performanta si succesul activitatii organizatiei, cultura reprezinta elementul esential si indispensabil pentru progresul organizational.

Intr-o firma, cultura organizationala ne ajuta sa intelegem diferentele ce apar intre ceea ce este declarat in mod formal, oficial de catre mangeri si ceea ce se intampla efectiv in cadrul acesteia. Prin intermediul culturii organizationale diferitele reguli, proceduri, afirmatii, declaratii sau decizii sunt interpretate si, intr-o anumita masura, chiar aplicate. Mai mult, dincolo de elementele cu caracter formal ce incearca sa stabileasca in mod centralizat o anumita atitudine si comportament pentru membrii organizatiei, cultura organizationala creaza si dezvolta ea insasi anumite modele comportamentale care pot fi sau nu in consonanta cu versiunile oficiale. De cele mai multe ori, o mare parte dintre elementele ce formeaza cultura organizationala sunt intangibile, nescrise, dar cu o putere de influentare deosebit de mare.

Conceptul de cultura organizationala este fundamental pentru explicarea unor fenomene critice in functionarea organizatiilor, fenomene precum crearea ierarhiei de valori de care depinde procesul de directionare strategica a sistemului, stabilirea cadrului paradigmatic al relatiilor interumane, interpretarea timpului si spatiului, conFigura rea sistemului informational sau determinarea atitudinilor funda-mentale fata de mediul intern si extern.
Dezvoltarea conceputului de cultura organizationala a fost favorizata si de reconsiderarea majora a rolului pe care resursa umana il are in evolutia orga-nizatiei.

Cultura organizationala este considerata a fi „forta” invizibila din spatele lucrurilor usor observabile si tangibile dintr-o organizatie, ea reprezinta energia sociala care determina oamenii sa actioneze in vederea atingerii obiectivelor organizationale. Cultura organizationala a unei firme este adeseori comparata cu personalitatea unui individ, ce intruneste viziunea, sensul, directia, motivatia si energia necesare pentru evolutie.

Informații suplimentare

Titlu

Cultura si management in organizatii

Preț

25,00

ISBN

978-606-26-0483-7 / 2015

Format

Academic

Pagini

232

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cultura si management in organizatii”
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON