Jocurile de noroc se deschid

  1. Jocuri Cazinou Fără Depozit Slot Câștigător Gratis 2023: Nu am putut fi mai entuziasmați după ce am urmărit un meci de deschidere atât de interesant.
  2. Pariuri Gratuite Blackjack 2023 - Notching three skulls deblochează un joc bonus cu cinci rotiri gratuite, iar dacă primiți încă două în jocul bonus menționat, puteți obține până la 15 rotiri gratuite mai mult.
  3. Jocuri De Noroc Populare Online La Cazinouri În 2023 În România: Dealerul nu poate dubla sau împărți.

Poker este joc de noroc

Cel Mai Bun Site De Cazinou Online Slot Câștigător
Jucătorii potențiali ar trebui, de asemenea, să-și evalueze prioritățile în ceea ce privește beneficiile pe care le doresc din ce jocuri și ce recompense ar dori.
Aparate Română Blackjack Sigur Gratis
Continuați să citiți pentru a vedea de ce am fost atât de uimiți de această ofertă.
Asta se reduce la preferințele tale.

Jocuri cazinou fără depozit online gratis aparate

Jocuri Sloturi 2023 Cu Grafică Atractivă Și Bonusuri Interesante
Uită-te la modul în care puteți intra în contact cu echipa de cazino ar trebui să aveți nevoie pentru a.
Super Cele Mai Bune Ruletă Fara Depunere
Dacă nu doriți să fiți împotmolit cu lucruri precum banii bonus și cerințele de pariere, puteți selecta în acest moment 'fără bonusuri vă rog'.
Cazinou Fără Depozitri Spins Gratuite 2023

Negocierea in context intercultural

20,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 10587Autor: Belu Mihaela GabrielaData apariție: 01-06-2017

Descriere

In lucrare sunt prezentate principalele elemente teoretice specifice procesului de negociere in context intercultural. Prin conținutul sau, cartea evidențiaza, in primul capitol, rolul comunicarii in procesul negocierii, elementele definitorii ale negocierii, tipologia negocierilor. In capitolul doi, se definește cultura, sunt prezentate tipurile de cultura, dimensiunile culturale și sunt analizate stilurile de negociere. In urmatorul capitol, se prezinta premisele care stau la baza negocierilor interculturale: aspectele legate de procesul de internaționalizare, prospectarea piețelor și modalitațile de stabilire a legaturilor de afaceri.

Cunoașterea diferențelor culturale influențeaza in buna masura procesul și rezultatele negocierii. Capitolul patru al lucrarii trateaza problematica diferențelor culturale, in cazul negocierilor cu parteneri de afaceri din China, Japonia, India și lumea araba. In ultimul capitol sunt propuse o serie de studii de caz, utile aprofundarii elementelor specifice negocierilor interculturale.
Cartea se bazeaza atat pe surse de specialitate din literatura de specialitate naționala și internaționala, cat si pe exemple din practica, asa cum acestea au fost reflectate in presa de specialitate, precum si in diferite manuale universitare, resurse internet.
Lucrarea se adreseaza specialiștilor in afaceri internaționale, studenților și masteranzilor care studiaza acest domeniu, dar și publicului larg interesat de aprofundarea cunoștințelor in domeniul negocierilor interculturale.

Mihaela Gabriela Belu

Informații suplimentare

Titlu

Negocierea in context intercultural

Preț

20,00

ISBN

978-606-26-0775-3

Format

A5

Pagini

116

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Negocierea in context intercultural”
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON