Cele mai bune blackjack fără depunere noi gratis

  1. Cazinou Web Blackjack Pentru Bani Gratuit: Kicker-ul este folosit pentru a rupe legăturile dintre mâinile de același rang.
  2. Cazinoul Din Constanța - Sau citiți mai multe despre Slotwolf mai întâi.
  3. Rotiri Gratuite Aparate Gratis 2023: Dacă sunteți un fan al sloturilor, veți găsi titluri de top de la Microgaming, NetEnt, ELK Studios, NextGen și multe altele.

Joaca română păcănele electronic

Joacă Jocul De Aparate Cu Căpșuni La Cazinouri Online
Există posibilitatea de a pune o întrebare despre joc, iar dealerul va răspunde imediat..
Jocuri Online Păcănele Cu Fructe Gratis Și Mai Multe Linii De Plată
Deci, dacă sunteți în căutarea unui program VIP pentru a vă bate șosetele, Guts Sports probabil nu este locul unde să mergeți.
Slots Baby este site-ul Slot grooviest în oraș.

Ruletă în franceză

Jocuri Gratis Cazinou Cu Speciale
Când noile jocuri devin disponibile, veți avea o mulțime de timp pentru a le cunoaște.
Cazinouri Pacanele Online In Romania
Aceste măsuri vă vor permite să rămâneți în controlul jocurilor de noroc.
Cele Mai Bune Păcănele Electronice Gratuite Noi În Cazinouri

Consumul si traficul de droguri

37,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 9576Autor: Năforniță Radu, Trifan GabrielaData apariție: 14-03-2016 Cuprins Răsfoiește

Descriere

In prezent, traficul și consumul de droguri au depașit stadiul de simplu fenomen, devenind unele dintre cele mai grave și ingrijoratoare probleme cu care se confrunta civilizația umana. De aceea, prioritațile in materie de control al drogurilor trebuie sa se plaseze in centrul preocuparilor socio-economice ale tuturor țarilor, implicand un angajament de ansamblu al societații: familie, școala, locașuri de cult, organizații guvernamentale și neguvernamentale, media etc. In mod concret, trebuie recunoscut faptul ca oricat de performant ar fi un sistem de combatere, primordiala va ramane intotdeauna activitatea de prevenire.

Fața de aceasta stare de fapt, existenta la nivel mondial, este cunoscuta adaptarea societații romanești, prin construcția instituționala și legislativa de natura a permite abordarea consumului de droguri din perspectiva necesitații furnizarii unui tratament medical adecvat, a unei asistențe psihologice și sociale de calitate și intr-o maniera integrata, ce se dorește a fi finalizata prin reintegrarea sociala a consumatorului.
Așa cum este firesc, societatea romaneasca a preluat rapid experiența pozitiva a statelor avansate in domeniu, responsabilitatea in gestionarea problematicii drogurilor nefiind exclusiv doar a statului, ci și a actorilor sociali.

Cei mai mulți tineri incep sa consume droguri din pura curiozitate, din dorința de a „trai noi senzații”, pentru „obținerea unor paradise artificiale”, fara a cunoaște riscurile la care se expun, deținand informații incomplete și confuze despre droguri.
Prin aportul adus de catre autori, oferim, pe de o parte, tinerilor informații cu privire la efectele consumului de droguri, consecințele acestuia in plan juridic și in plan psihosocial și, pe de alta parte, cadrelor didactice universitare și a profesioniștilor din domeniu care joaca un rol activ in educația tinerilor, o modalitate de perfecționare.

Cunoașterea și aplicarea informațiilor ce constituie conținutul lucrarii ofera posibilitatea indeplinirii in condiții cat mai bune și mai eficiente a obiectivelor specifice din cadrul procesului instructiv-educativ, dar și a perfecționarii continue a educației și al invațamantului in pas cu exigențele sporite ale dezvoltarii societații contemporane și cu evoluția flagelului drogurilor.

Manualul constituie rezultatul experienței in domeniu a autorilor și reprezinta o modalitate practica de a atrage atenția studenților și masteranzilor asupra acestei problematici complexe, in speranța ca aceștia vor constitui viitorii specialiști in domeniul prevenirii și combaterii consumului și traficului de droguri.

Prof. univ. dr. TUDOREL BUTOI-SEVERIN
Psiholog criminalist – colonel de politie – Sef al laboratorului psihologic de detectie a comportamentului simulat – Serviciul criminalistic – Politia Capitalei

Informații suplimentare

Titlu

Consumul si traficul de droguri

Preț

37,00

ISBN

978-606-26-0523-0

Format

Academic

Pagini

240

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Consumul si traficul de droguri”
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON