Jocuri română păcănele cu fructe gratis

  1. Opinii Despre Rotiri Gratuite Online: Terenul de joc cu cinci role și 60 de linii active este executat pe pânză albastră și este înconjurat de un cadru auriu.
  2. Cele Mai Recente Jocuri De Noroc La Blackjack În 2023 - Este posibil ca echipa Angels să se întoarcă la o serie mondială, deoarece au semnat senzația Japoneză Shoei Ohtani în iarna anului 2023.
  3. Jocuri Cele Mai Bune Aparate De Cazinou Slot Gratis Noi 2023: Ori de câte ori apare un Wild, Monedele se adaugă la potul de monede, care este situat deasupra rolelor.

Cel mai bun site de ruletă electronica

Blackjack Sigur Pariuri Gratuite
Acest slot jackpot are multe caracteristici bonus excelente, iar jackpoturile mini, minore, majore și mega sunt acordate aleatoriu.
Ruletă Online Gratuite 2023
Cu atât de multe opțiuni fiind o parte a acestui serviciu, sunt obligate să fie unele promoții mari, care sunt disponibile cu cazinoul și voi lua o privire atentă la cele mai bune dintre ele disponibile în prezent.
Veți colecta premii în timp ce rotiți rolele.

Jocuri de cazino cu speciale gratis

Păcănele Cazinou 2023 Online Cu Bonusuri Exclusive
Cu toate acestea, nu au existat plângeri cu privire la natura practicilor site-urilor până în prezent.
Bonus Fără Depunere La Vlad Cazino
Există destul de mult tot ceea ce ați găsi pe un etaj real al cazinoului.
Cum Sunt Impozitate Veniturile Din Jocurile De Noroc In Romania

Reactia sociala impotriva criminalitatii.Supravegherea si asistenta postpenala

35,00 lei

Categorii: , Cod: 10327Autor: Sandu MariaData apariție: 01-02-2017 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Volumul intitulat „Reacția sociala impotriva criminalitații. Supravegherea și asistența postpenala” aduce in atentie formele moderne de reactie sociala impotriva criminalitatii din perspectiva evolutiei unor paradigme explicative din domeniul sociologiei deviantei, al criminologiei si victimologiei, respectiv al penologiei. Daca pana nu demult problematica devianței și a criminalitații era abordata prin prisma persoanei „purtatoare de risc” cu toate implicatiile psihosociale, in prezent, fara a neglija „riscul de recidiva”, accentul este focalizat pe „recadere” imbinata cu „desistarea infracționala” intr-o abordare cu caracter preventiv și restaurativ. Astfel, teoriile criminologice actuale aduc in centrul atentiei factorii protectivi fața de „nevoile criminogene” și fața de „riscul criminogen”, denumiți in continuare, factori inhibitori ai conduitei infracționale și care reprezinta, practic, premisa de la care porneste interventia psihosociala dinamica in eficientizarea actului de justiție.
Drept urmare, procedura desistarii reprezinta o etapa indispensabila procesului de reabilitare și incluziune sociala a persoanelor care comit acte deviante și infracționale activand in egala masura atat parghiile „capitalului personal” cat si pe cele ale „capitalului social”. Noua abordare ofera practic, continut programelor comunitare de reducere a riscului de recidiva vizand in egala masura atat supravegherea și asistarea psihosociala penala, cat si asistența post-penala pe principiul continuitatii si cel al colaborarii institutionale functionale.

In acest sens, lucrarea de fața propune modele alternative ale justiției restaurative exemplificand prin procedeele de evaluare, supraveghere și asistare realizate pentru agresor in vederea estimarii și managementul riscului, cu trimitere la factorii protectivi și la conduita victimiara, care contribuie atat la construirea planului de intervenție psihosocio-juridica pentru agresor – perspective de reabilitare și incluziune sociala – cat și la elaborarea unor strategii orientate catre protectia victimei.
In cadrul acestor domenii asistentiale avem in vedere abordarea metodologica pe coordonatele diverselor tipuri de activitati – evaluarea persoanelor inculpate, procesul de supraveghere in comunitate a persoanelor condamnate și asistarea psihosociala – inserate in procedurile specifice etapelor procesual penale si definite in funcție de calitatile procesuale ale beneficiarilor. Drept urmare, lucrarea evidentiaza metodologia specifica sistemului de probatiune dar si noutatea abordarii in sistemul penitenciar aflat in plina reforma instituționala.

Supravegherea și asistarea agresorului ca tip de activitate ce ține de competenta atat a serviciilor de probatiune, cat și a compartimentelor de asistența psihosociala din cadrul centrelor educative, a centrelor de detenție și a unitaților penitenciare reprezinta, practic, un prim pas catre medierea victima-agresor, aspecte confirmate de legislația privitoare la protectia victimei și la medierea in jurisdictia penala.
In concluzie, consideram ca volumul intitulat „Reactia sociala impotriva criminalitatii. Supravegherea și asistența postpenala” constituie mai mult decat un manual de teorie si practica, aceasta fiind pe langa un important ghid teoretic si practic, pentru elaborarea strategiilor si directiilor de actiune circumscrise politicilor penale si un veritabil instrument de lucru pentru cercetatori, cadre didactice, studenti si practicieni venind in sprijinul, nu numai specialistilor in domeniu, ci si tuturor actorilor sociali orientati catre incluziunea sociala a populatiilor vulnerabile, in conditiile realizarii si mentinerii securitatii comunitare.

Maria Sandu

Informații suplimentare

Titlu

Reactia sociala impotriva criminalitatii.Supravegherea si asistenta postpenala

Preț

35,00

ISBN

978-606-26-0667-1

Format

Academic

Pagini

244

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Reactia sociala impotriva criminalitatii.Supravegherea si asistenta postpenala”
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON