Descarca jocuri română păcănele electronic gratis 2023

  1. Aparate Sloturi Cu Rotiri Gratuite Gratis În 2023: Deși călătoria mea nu a fost VIP de la început până la sfârșit, cum ar fi zborul de primă clasă și jocul la mesele High rollers, a fost umplut sporadic cu tratamente VIP.
  2. Pariuri Sportive Cu Bonus Fara Depunere - La fel, când Arthur și Cavalerul negru sunt unul lângă altul în rândul de sus, veți avea o animație spectaculoasă de luptă, urmată de un bonus instantaneu de luptă epică.
  3. Jocuri De Pariuri Cu Sloturi: Moonshine are un aspect colorat și are cinci role, trei rânduri de simboluri și un total de 25 de linii de plată.

Aparate de slot câștigător românia

Jocuri Populare De Cazinou Online Cu Castiguri Reale 2023
Aflați cum afectează poziția mâinilor pe care le puteți juca înainte de flop și ce probleme vă așteaptă dacă jucați cărți fără valoare.
Cele Mai Jucate Online Păcănele 2023
Pentru cei care sunt noi în League of Legends, ar putea fi dificil să țineți pasul cu ritmul rapid, ceea ce face destul de lipsit de speranță să știți cum să plasați pariurile.
Vom începe prin explorarea jocurilor de cazino și apoi vom trece la opțiunile de poker și la pariurile sportive virtuale.

Joc de cărți blackjack

Jocuri Cazinou Gratuite Cele Mai Bune Pentru Ruleta
Acest site profită de prezența sa în social media, iar jucătorii ar trebui, de asemenea.
Jocuri Casino Slot Gratis
Sau poate te regăsești undeva la mijloc..
Jocuri Cazinou Blackjack Profitabil Ară 2023

Romania in contextul noii crize pandemice. Vulnerabilitati, factori de risc, amenintari. O radiografie socio-politica

32,00 lei

Categorii: , Cod: 13384Autor: Dumitrașcu VeronicaData apariție: 03-08-2021 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Care sunt amenințarile reale ale societații romanești și cum ar trebui remediate acestea? Ce probleme sunt la nivel demografic, social, educațional, medical, de infrastructura? Sunt aduse acestea in atenția decidenților care formuleaza politici? Cartea incearca sa raspunda la aceste intrebari folosindu-se de un cadru teoretic extras din literatura de specialitate, dar și de date concrete care arata problemele reale ale Romaniei pe mai multe paliere. In cazul unor crize, cum e și cea a pandemiei, comunitațile fara resorturi comunitare stabile, cu o structura demografica, sanitara și ocupaționala slabite nu pot face fața amenințarii, riscand sa declanșeze efecte negative de mare anvergura atat la nivel individual, cat și comunitar. Vulnerabilitațile sunt reliefate tocmai in cazul unor crize puternice care pun in pericol indivizi și comunitați intregi. Problemele intampinate in ceea ce privește resursele umane, de infrastructura, educaționale, privind echipamentele medicale nu sunt noi, dar nu au fost destul de serios luate in seama de decidenți. Aceste probleme s-au acutizat, și in cazul unei crize puternice pot duce la prabușirea intregului edificiu social. Problemele abordate in cartea de fața pot constitui teme de reflecție pentru experții și decidenții politici in scopul conturarii unor politici menite sa pregateasca societatea in eventualitatea unor crize viitoare.

Informații suplimentare

Titlu

Romania in contextul noii crize pandemice. Vulnerabilitati, factori de risc, amenintari. O radiografie socio-politica

Preț

32,00

ISBN

978-606-26-1350-1

Format

Academic

Pagini

196

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Romania in contextul noii crize pandemice. Vulnerabilitati, factori de risc, amenintari. O radiografie socio-politica”
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON