Cazinou gratuit online

  1. Română Ruletă Populară Jocuri De Noroc: Când legea a fost adoptată, Del.
  2. Cel Mai Bun Site De Jocuri De Blackjack Online Sigur În Limba Română - În schimb, puteți face un depozit și să accepte bonusul de bun venit pentru a avea suma compensată de 180%.
  3. Aparate Din Cazinou Online: Există, de asemenea, o adresă de e-mail la care puteți trimite întrebări.

Pacanele online 7777

Joc Cazinou Blackjack Fără Depunere Ă
Ea a avut cu siguranță o alternativă simt să-l în comparație cu alte zone ale cazinoului.
Joc De Cazinou Ruletă
Poate părea încurcat pentru jucători de ce cazinourile online din Canada par să dea bani gratis peste tot.
Jocurile sunt programate să fie lansate în a cincea ianuarie, astfel încât să aveți șansa de a deveni primul jucător de bingo de pe platforma lor.

Bricheta spins gratuite online 2023

Română Ruletă Populară Online Nouă Gratis În Cazinouri
Prezentare generală a sloturilor Playn Go Prosperity Palace Prosperity Palace este un joc slot lansat pe 5 octombrie 2023 de Playn Go și se potrivește chiar în colecția lor inspirată din Asia.
Gratis Cele Mai Bune Ruleta Sigura Online
Pe această pagină puteți încerca Atomic Age demo gratuit pentru distracție și aflați despre toate caracteristicile jocului, fără riscul de a pierde bani.
Jocuri De Păcănele În Limba Română Cu Diferite Tematici Și Caracteristici

Traiectorii ale institutionalizarii Gratierii individuale, Gratierii colective si Liberarii conditionate. Studiu de caz: Romania, 1990-2020. Vol. I

80,00 lei

Categorii: , Cod: 13054Autor: Costea Vladimir-AdrianData apariție: 01-03-2021 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Perspectiva provocatoare pe care lucrarea o propune pune accentul asupra ințelegeriii universului carceral in raport cu spațiul psihosocial in cadrul caruia se manifesta, in mod vizibil, violența fizica și simbolica, determinata de raporturile de status și de putere, pe baza carora persoanele private de libertate sunt imparțite in trei categorii distincte: (1) “VIP-uri” (dominanți); (2) “sclavi” (dominați); (3) “anonimi”. Experiența carcerala devine astfel eminamente diferita, in raport cu dobandirea și recunoașterea unei poziții de status și de putere, aspect care particularizeaza natura universului carceral. Acest studiu se raporteaza, de asemenea, la politicile de reforma penala aplicate simultan cu dinamicile nivelului de ocupare și de organizare a mediului carceral, pentru a evidenția rolul factorilor care influențeaza decizia titularului dreptului acordarii masurilor de clementa (gratierea individuala, gratierea colectiva, amnistia) și a masurilor privind liberarea condiționata, in Romania, in perioada 1990-2020.  
Obiectivul general al cercetarii consta in analiza evolutiei institutiilor Gratierii individuale, Gratierii colective și a Liberarii conditionate, pentru a evalua modul in care se produce institutionalizarea, dezinstitutionalizarea, respectiv reinstitutionalizarea,  din perspectiva modificarilor (treptate sau bruste) survenite asupra acestor institutii. Obiectivul secundar al cercetarii este reprezentat de identificarea dinamicii indicelui de ocupare al penitenciarelor din Romania și a condițiilor din detenție, in raport cu traiectoriile instituționalizarii, dezinstituționalizarii și reinstitutionalizarii masurilor de liberare inainte de termen. 
Ipoteza principala a studiului de cercetare pleaca de la premisa ca acțiunea factorilor exogeni limiteaza puterea absoluta a titularului dreptului de acordare a grațierii individuale si a gratierii colective, respectiv a liberarii conditionate. Explicit, cererile privind acordarea masurilor de clemența, respectiv revocarea acestora sunt dependente de schimbarile bruște survenite asupra cadrului legal evolutiv, contextului politic dinamic, presiunilor exercitate de o parte a societații civile, simultan cu strategiile de promovare și legitimare personala variate utilizate de titularul dreptului de acordare a masurilor de clementa și de liberare condiționata, in perioada 1990-2020. 
Mai mult, ipoteza secundara a acestui studiu surprinde schimbarile bruște survenite asupra arhitecturii instituționale a Grațierii individuale, Grațierii colective, respectiv a Liberarii condiționate. Traiectoriilor instituționalizarii produc modificari pe termen scurt in vederea remedierii problemelor existente in penitenciarele din Romania, legate de condițiile de detenție și de dinamica supraaglomerarii. 
  

Informații suplimentare

Titlu

Traiectorii ale institutionalizarii Gratierii individuale, Gratierii colective si Liberarii conditionate. Studiu de caz: Romania, 1990-2020. Vol. I

Preț

80,00

ISBN

978-606-26-1316-7

Format

Academic

Pagini

478

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Traiectorii ale institutionalizarii Gratierii individuale, Gratierii colective si Liberarii conditionate. Studiu de caz: Romania, 1990-2020. Vol. I”
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON