Jocurile de noroc se deschid

  1. Jocuri Cazinou Fără Depozit Slot Câștigător Gratis 2023: Nu am putut fi mai entuziasmați după ce am urmărit un meci de deschidere atât de interesant.
  2. Pariuri Gratuite Blackjack 2023 - Notching three skulls deblochează un joc bonus cu cinci rotiri gratuite, iar dacă primiți încă două în jocul bonus menționat, puteți obține până la 15 rotiri gratuite mai mult.
  3. Jocuri De Noroc Populare Online La Cazinouri În 2023 În România: Dealerul nu poate dubla sau împărți.

Poker este joc de noroc

Cel Mai Bun Site De Cazinou Online Slot Câștigător
Jucătorii potențiali ar trebui, de asemenea, să-și evalueze prioritățile în ceea ce privește beneficiile pe care le doresc din ce jocuri și ce recompense ar dori.
Aparate Română Blackjack Sigur Gratis
Continuați să citiți pentru a vedea de ce am fost atât de uimiți de această ofertă.
Asta se reduce la preferințele tale.

Jocuri cazinou fără depozit online gratis aparate

Jocuri Sloturi 2023 Cu Grafică Atractivă Și Bonusuri Interesante
Uită-te la modul în care puteți intra în contact cu echipa de cazino ar trebui să aveți nevoie pentru a.
Super Cele Mai Bune Ruletă Fara Depunere
Dacă nu doriți să fiți împotmolit cu lucruri precum banii bonus și cerințele de pariere, puteți selecta în acest moment 'fără bonusuri vă rog'.
Cazinou Fără Depozitri Spins Gratuite 2023

Studii de antrozoologie. Gandind dincolo de limite

38,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorie: Cod: 12666Autor: Bodi George, Dinu-Vasiliu Codrin, Frasin IrinaData apariție: 09-09-2020 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Studiile cuprinse in volumul de fața aduc in prim plan relația noastra cu celelalte animale. Oamenii au domesticit animalele și le-au pastrat aproape de ei de zeci de mii de ani. Dar aceasta relație, dincolo de importanța evidenta pe care o are, a inceput sa primesca atenție din partea mediului academic relativ recent. Antrozoologia, un larg set de cercetari interdisciplinare, este un domeniu care a crescut in importanța in mod constant in ultimele decenii.

Scopul volumul de fața este de a propune modalitați de re-gandire a relatiei noastre cu celelalte animale. Cercetatori din domenii diferite și diverse, de la filosofie, psihologie, studii de gen și științele comunicarii, la arheologie, istorie, biologie și medicina veterinara, s-au regasit in preocuparile comune pentru ințelegerea interacțiunii om-animal. Toate studiile din volum ne invita sa re-descoperim relația cu animalele, cu lumea non-umana in general și sa re-gandim instrainarea noastra fața de natura. Incepem sa ințelegem ca separarea dintre oameni și animale este una artificiala, pentru ca oamenii sunt tot animale. Privind lumea doar prin proprii ochi, nu putem evita perspectiva noastra umana asupra tuturor lucrurilor. Volumul de fața aduce provocarea unei schimbari de perspectiva: sa incercam sa gandim dincolo de diviziuni, impartiri, clasificari si limite artificiale. Doar astfel putem spera sa ne re-descoperim locul in lume și sa intelegem mai bine complexitatea relatiilor pe care le formam cu celelalte specii.

Informații suplimentare

Titlu

Studii de antrozoologie. Gandind dincolo de limite

Preț

38,00

ISBN

978-606-26-1212-2

Format

Academic

Pagini

240

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Studii de antrozoologie. Gandind dincolo de limite”
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON