Games jocuri noroc

  1. Bonus La Depunere Cazinou Fără Depozit: Slotul Plunderland este disponibil la o gamă largă de cazinouri online unde puteți juca pentru bani reali.
  2. Cele Mai Bune Online Păcănele Fara Depunere 2023 - Dacă bingo nu vă place, puteți alege dintre peste 400 de jocuri slot, jackpot-uri și cărți răzuibile.
  3. Cele Mai Bune Spins Gratuite 2023: Trebuie să pariați bonusul de 45 de ori, înainte de a vă permite să vă plătiți banii.

Bonus de bun venit cazinou

Română Blackjack Sigur Gratis
Găzduirea Arkansas fără rating în Black Friday a fost un coșmar care i-a apărat pe Darren McFadden și Felix Jones.
Cele Mai Bune Opțiuni Pentru Rotiri Gratuite Cu Bonus Fără Depunere
Asociația a decis că Fernandez va primi o suspendare din joc, iar interdicția rezultată îl împiedică să concureze în competiții profesionale până pe 27 August 2023.
Ceasurile PocketWin sunt tiki-ng în jos.

Cele mai bune blackjack electronic 2023

Jocuri Păcănele De Cazinou Gratuite Pe Dispozitive Mobile Fără Depozit
Multe cazinouri bitcoin merg, de asemenea, după conceptul de corectitudine demonstrabilă, folosind algoritmi care oferă transparență și arătând că nu există nicio modalitate ca site-ul să-și joace jucătorii.
Cel Mai Bun Site De Păcănele Online Cu Bonusuri 2023
Dacă te-ai întrebat vreodată cum ar fi să conduci o fermă, acum șansa ta.
Cazinouri Cu Bonus Fara Depunere In 2023

Statistica aplicata in psihologie

30,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 8589Autor: Vasile Alina SandaData apariție: 01-08-2014 Cuprins Răsfoiește

Descriere

O culegere de exerciții și probleme este un instrument indispensabil pentru studiul aprofundat al statisticii aplicate in psihologie. Bazandu-se pe o experiența bogata, acumulata in ani de lucru cu studenții in cadrul seminarelor, autoarea a realizat un excelent suport pentru ințelegerea statisticii și utilizarea practica a acesteia in domeniul psihologiei.

Valoarea lucrarii: Statistica aplicata in psihologie este data de imbinarea exercițiilor teoretice cu probleme practic aplicative. In opinia comuna statistica este perceputa mai ales ca o colecție de proceduri de calcul numeric. Aceasta percepție limitativa, deși corecta in esența, este totuși inadecvata in raport cu sensul profund al analizei statistice. Un demers statistic complet și coerent se compune din urmatorii pași: emiterea uneia sau mai multor intrebari cu privire la o anumita realitate; dezvoltarea unui proces de recoltare a datelor relevante in raport cu problema respectiva; evaluarea preliminara a datelor recoltate; alegerea procedurilor de calcul adecvate problemei pe care dorim sa o rezolvam; și interpretarea rezultatelor. Pe tot parcursul sau, acest demers presupune un fundament teoretic consistent, in absența caruia utilizarea unor algoritmi de calcul, oricat de sofisticați ar fi aceștia, nu ne permite sa atribuim un sens adecvat rezultatelor obținute.

In ce privește tematica aplicativa a exercițiilor, aceasta este remarcabila prin varietatea și complexitatea temelor abordate. Acest fapt contribuie la formarea și dezvoltarea capacitații de a transforma in subiecte de cercetare cantitativa, o larga varietate de aspecte ale realitații psihologice.

Apreciez ca aceasta culegere de exerciții și probleme de statistica este un suport prețios, nu doar pentru studenții in psihologie, ci pentru oricine face primii pași in apropierea de statistica aplicata.

Marian Popa
11 septembrie 2014

Informații suplimentare

Titlu

Statistica aplicata in psihologie

Preț

30,00

ISBN

978-606-26-0087-7

Format

Academic

Pagini

238

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Statistica aplicata in psihologie”
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON