Sistemul politic romanesc – Editia a III-a

22,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 88856Autor: Radu AlexandruData apariție: 25-05-2010 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Lucrarea Sistemul politic romanesc – Editia a III-a se adreseaza studentilor din domeniul stiintelor politice si reprezinta suportul de curs pentru disciplina Sistemul politic romanesc. Totodata, ea constituie un reper teoretic pentru orice cititor interesat de analiza postcomunismului romanesc.

In acord cu scopul didactic predominant al prezentului demers si tinand cont de specificul domeniului abordat, am optat pentru o formula combinata de redactare – note de curs si crestomatie. In acest fel, pe langa insusirea cunostintelor necesare intelegerii fundamentelor sistemului politic romanesc, cititorului i se deschide calea catre analiza politica.

Lucrarea Sistemul politic romanesc – Editia a III-a este structurata in opt capitole, in conformitate cu programa analitica a disciplinei. Fiecare capitol debuteaza cu prezentarea, sub forma notelor de curs, a tematicii abordate. Aceasta este dezvoltata prin intermediul unei selectii relevante de fragmente din lucrari ale unor autori romani, care concura la configurarea sistemului politic din Romania postcomunista.

Informații suplimentare

Titlu

Sistemul politic romanesc – Editia a III-a

Preț

22,00

ISBN

978-973-129-552-7

Format

A5

Pagini

212

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Sistemul politic romanesc – Editia a III-a”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON