Case pariuri ploiesti

  1. Jocuri De Noroc Fara Licenta Online: Acest studio de dezvoltare independent s-a jucat cu formula clasică a jocurilor de cazino și a creat ceva mai proaspăt, mai bun.
  2. Cele Mai Noi Jocuri De Noroc Aparate Gratuite În România În 2023 - Royal Ace Casino este un cazinou foarte bun, unde puteți găsi ceea ce vă place.
  3. Română Păcănele Gratis Fara Depunere: Trebuie doar să mergeți la app store și să le descărcați.

Păcănele gratis online

Jocuri Online Păcănele Cu Fructe Gratis Și Mai Multe Linii De Plată
Există un fel de fascinație despre slot machines.
Jocuri De Cazinou În Limba Română Cu Ruletă Sigură Disponibile În 2023
Mult timp plecat sunt zile în cazul în care v-ar potrivi și tuck o stash de bani în jos buzunar pentru o plimbare pe covorul roșu la dumneavoastră preferat de stabilire a jocurilor de noroc pe uscat.
Ești un nou venit în lumea cazinoului mobil.

Joc de bingo online

Rotiri Gratuite În Cazinouri Fără Depunere În 2023
Furnizorii mici de servicii de Internet afirmă că nu își vor putea permite schimbările pe care guvernul le face și pot fi forțați să le închidă ca urmare, în timp ce furnizorii mari avertizează că pot suspenda serviciile din Quebec împreună pentru a evita procesul costisitor de blocare a site-urilor.
Jocuri Cazinou Cu Ruletă Electronică Clasică
În cele mai multe cazuri, codurile de bonus online merită doar atunci când au termeni și condiții rezonabile.
Jocuri Română Păcănele Cazinou Gratis

Psihosociologie. Teorii, cercetari, aplicatii

69,00 lei

Categorii: , Cod: 14184Autor: Chelcea SeptimiuData apariție: 05-10-2021 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Publicarea unei noi editii a oricarei lucrari știintifice nu inseamna trecerea in uitare a editiei princeps. Era in 2008 cand, in calitate de coordonator, am incredintat tiparului prima varianta a volumului colectiv Psihosociologie. Teorii, cercetari, aplicații (Chelcea, 2008). La scurt timp, in 2010, s-a publicat a doua editie.
Am utilizat aceasta a doua editie ca suport de curs pentru licenta și master la Facultatea de Sociologie și Asistenta Sociala (Universitatea din București) și la Facultatea de Comunicare și Relatii Publice (Școala Nationala de Studii Politice și Administrative din București).
In editia de fata am inclus lectiile pe care le-am scris in editiile anterioare (capitolele 1-9, 11-12, 16-17), pe care le-am revizuit, am adaugat teme noi selectate din alte lucrari pe care le-am publicat de-a lungul timpului (capitolele 13-15), precum și un capitol inedit (capitolul 10), intitulat „Iubirea și gelozia”. Am incercat sa dau unitate volumului prin viziunea proprie (interactiunea comportamentelor umane in situatiile sociale concrete) asupra domeniului de studiu și prin stilul de redactare.

Informații suplimentare

Titlu

Psihosociologie. Teorii, cercetari, aplicatii

Preț

69,00

ISBN

978-606-26-1340-2

Format

Academic

Pagini

368

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Psihosociologie. Teorii, cercetari, aplicatii”
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON