Devianta si delincventa juvenila sub incidenta mass-media. Diagnoza, experiment si interventie asupra unor grupuri de minori. Volumul II

37,00 lei 33,30 lei

Categorii: , Cod: 13588Autor: Dragomir Gabriel MugurelData apariție: 02-11-2021 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Partea a doua a lucrării prezintă cercetarea pe care am efectuat-o în Penitenciarul din Timişoara, în Centrul Educativ Buziaş şi în câteva şcoli timişorene, fiind vorba, de fapt, despre o investigaţie de teren menită să surprindă modul în care producţiile cinematografice, saturate cu scene violente, influenţează, chiar dacă în doze şi nuanţe diferite, diverse categorii de adolescenţi. 
Ultima etapă a presupus realizarea şi relevarea efectelor pozitive pe care le poate exercita asupra comportamentului delincvent sau deviant, organizarea unei activităţi de grup creativ, cu o parte din subiecţii studiaţi. Rezultatele cercetării sunt prezentate pe larg în partea finală a prezentei lucrări.

Informații suplimentare

Titlu

Devianta si delincventa juvenila sub incidenta mass-media. Diagnoza, experiment si interventie asupra unor grupuri de minori. Volumul II

Preț

37,00

ISBN

978-606-26-1429-4

Format

Academic

Pagini

226

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Devianta si delincventa juvenila sub incidenta mass-media. Diagnoza, experiment si interventie asupra unor grupuri de minori. Volumul II”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON