Descarca jocuri spins gratuite

  1. Regulile Jocului Roata Norocului: Cum Să Joci Și Să Câștigi: BetOnline este un site partener al SB Poker, și astfel mesele și turneele oferite sunt destul de mult identice la cele două site - uri.
  2. Case De Pariuri In Iasi Romania - Pe pagina principală veți găsi câteva informații de bază pe site, detalii despre oferta de bun venit și programul de recompense și o scurtă privire la unele dintre jocurile pe care le-ați putea încerca imediat ce deveniți membru.
  3. Jocuri Ruletă Populară Online Gratis: S-ar putea să vedeți în continuare un bonus legat de utilizarea unei metode specifice, dar credem că acesta este unul dintre bonusurile mai puțin probabile pe care le-ați putea vedea pe acest site.

Loterie fortuna loto

Română Ruleta Sigura Online Gratuită Pentru Începători
În orice caz, vă puteți aștepta ca jocul să ofere bonusuri impresionante, inclusiv rotiri gratuite cu un multiplicator nelimitat, o mulțime de simboluri speciale, garanții bonus și mai multe funcții declanșate aleatoriu.
Cazinou Online Fără Depozit În România Jocuri Gratuite
În timp ce jaguarii se ascund în jungle, cei care preferă ca animalele lor să fie puțin mai domesticite ar putea prefera bogățiile Piggy, iar fanii mașinilor de fructe retro se vor distra jucând Reel Rush.
Această politică este adoptată pentru a face jocurile online corecte și sigure și pentru a vă asigura că toate transferurile bancare vor ajunge la persoana potrivită.

Cele mai bune aparate de 3d slot gratis noi

Site-Uri Jocuri De Cazinou Fără Depozit
Mai mult, catalogul de bonusuri este actualizat constant, ținând cont de preferințele publicului țintă.
Cel Mai Bun Cazinou Online Blackjack Fără Depunere În România
Este cu siguranță un loc care merită verificat.
Casino Online Cu Bonus La Inregistrare

Politici financiare ale intreprinderii

40,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 9493Autor: Năstase GabrielData apariție: 16-10-2015 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Lucrarea Politici financiare ale intreprinderii. Metode si practici de gestiune si bugetare a afacerilor a fost structurata in asa fel incat sa poata fi utilizata ca indrumar pentru consultantii financiari de afaceri profesionisti. Lucrarea poate fi considerata un ghid care sa le permita utilizatorilor sa se inspire in aplicarea celor mai bune procese de consiliere si consultanta in politicile financiare ale intreprinderii. Cartea poate fi si un instrument de instruire pentru consultantii mai putin experimentati. Amploarea acestei lucrari si in viitor a altora este urmare a ofertei de servicii pe care am propus-o mediului universitar, academic, privat si public etc., in scopul de a identifica acele solutii economice, financiare, sociale care sa poata contribui la relansarea economiei romanesti, avand ca principal vector al dezvoltarii cunoasterea. Lucrarea examineaza rolul, tehnicile si activitatile unei societati comerciale, punand accentul pe relatia client/consultant in afaceri. Aceasta lucrare poate fi utilizata ca fundament pentru pregatirea profesionala initiala a unui consultant in afaceri si este insotita de liste de control ce pot fi folosite in lucrul cu clientii si ca material de pregatire. In Romania asistenta oferita de consultantul in afaceri nu este inca suficient de bine recunoscuta, iar existenta consultantului in afaceri specializat este relativ rara. Activitatea consultantului in afaceri presupune implicarea acestuia in sustinerea si dezvoltarea unei afaceri prin utilizarea competentei si abilitatilor sale. Aceasta lucrare incearca sa identifice rolul consultantului in afaceri specializat si abilitatile necesare desfasurarii efective a acestui tip de activitate. Lucrarea mai poate fi utilizata ca fundament pentru programele de formare a proaspetilor consultanti in afaceri si a celor care doresc sa-si dezvolte cunostintele pe care deja le poseda.

In acest context, trebuie subliniat ca pentru a-si asigura credibilitatea si acceptarea din partea mediului de afaceri, consultantii in afaceri trebuie sa aiba urmatoarele calitati morale si profesionale:

– integritate absoluta;
– experienta foarte specializata;
– cunostinte cuprinzand inclusiv detalii tehnice;
– cunostinte generale cum ar fi managementul in afaceri;
– abilitati de comunicare;
– capacitati de lucru in retea;
– capacitate de a solutiona problemele etc.
Consultantul in afaceri trebuie sa aiba competenta profesionala de a putea asigura consultanta si expertizare in domenii ca:

– elaborarea de metode si politici de gestiune si bugetare a afacerilor;
– probleme comerciale generale sau specifice, finante-contabilitate, asistenta manageriala in vederea imbunatatirii eficientei si profitabilitatii societatilor comerciale, adaptarea productiei la necesarul pietei, rentabilizarea investitiei de fonduri, elaborarea planului de afaceri, metode de evaluare si management de sistem. Sa asigure de asemenea asistenta in domeniul restructurarii si rentabilizarii in vederea privatizarii, asistenta catre micii intreprinzatori, administratii locale, implicand aspecte multiple legate de productie, comert si servicii si ceretare-dezvoltare-inovare.

Cel care aspira la statutul socio-profesional de consultant in afaceri trebuie sa se obisnuiasca cu tehnicile si practicile prezentate in detaliu in cadrul acestui ghid, deoarece acest fapt va contribui la folosirea celor mai bune instrumente si la dezvoltarea de catre clienti a unor afaceri de succes bine conduse.

Conf. univ. dr. Gabriel I. NASTASE

Informații suplimentare

Titlu

Politici financiare ale intreprinderii

Preț

40,00

ISBN

978-606-26-0345-8

Format

Academic

Pagini

327

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Politici financiare ale intreprinderii”
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON