Games jocuri noroc

  1. Bonus La Depunere Cazinou Fără Depozit: Slotul Plunderland este disponibil la o gamă largă de cazinouri online unde puteți juca pentru bani reali.
  2. Cele Mai Bune Online Păcănele Fara Depunere 2023 - Dacă bingo nu vă place, puteți alege dintre peste 400 de jocuri slot, jackpot-uri și cărți răzuibile.
  3. Cele Mai Bune Spins Gratuite 2023: Trebuie să pariați bonusul de 45 de ori, înainte de a vă permite să vă plătiți banii.

Bonus de bun venit cazinou

Română Blackjack Sigur Gratis
Găzduirea Arkansas fără rating în Black Friday a fost un coșmar care i-a apărat pe Darren McFadden și Felix Jones.
Cele Mai Bune Opțiuni Pentru Rotiri Gratuite Cu Bonus Fără Depunere
Asociația a decis că Fernandez va primi o suspendare din joc, iar interdicția rezultată îl împiedică să concureze în competiții profesionale până pe 27 August 2023.
Ceasurile PocketWin sunt tiki-ng în jos.

Cele mai bune blackjack electronic 2023

Jocuri Păcănele De Cazinou Gratuite Pe Dispozitive Mobile Fără Depozit
Multe cazinouri bitcoin merg, de asemenea, după conceptul de corectitudine demonstrabilă, folosind algoritmi care oferă transparență și arătând că nu există nicio modalitate ca site-ul să-și joace jucătorii.
Cel Mai Bun Site De Păcănele Online Cu Bonusuri 2023
Dacă te-ai întrebat vreodată cum ar fi să conduci o fermă, acum șansa ta.
Cazinouri Cu Bonus Fara Depunere In 2023

Tratat de management. Editia a III-a

149,00 lei

Descriere

In ziua de astazi, caracterizata prin schimbari continue și permanente, unele de mare amploare, organizatiile tind spre o mai mare eficacitate, eficienta, flexibilitate și viteza de reactie, fapt ce situeaza managementul, intre domeniile majore, care determina in mare masura competitivitatea și succesul organizatiei, prin provocarile la care sunt supuși nu doar managerii ci și toti angajatii, vazuti ca și clienti interni.

Avand in vedere succesul cartii intitulata „Tratat de management” editia a II-a publicata, consideram oportuna revenirea autorului cu editia a III-a a cartii, care pastreaza structura initiala, respectiv temele abordate, cu multe imbunatatiri legate de abordarea conceptelor, intr-un context focalizat pe eficacitatea managementului organizatiei, bazat pe integrarea in teoriile și conceptele de management a unor elemente ce apartin altor știinte, cum sunt: analiza economica, economie, comportament organizational, informatica, psihologie, etc.

Autorul este recunoscut pentru contributiile insemnate in abordarea managementului organizatiei, prin reușitele sale in modul prin care surprinde elementele esentiale in definirea și abordarea conceptelor de management, cum sunt: strategie, manageri, managementul resurselor umane, procesul decizional, managementul schimbarii, cultura organizationala, etc.

Scopul cartii este pregatirea cititorului pentru a intelege corect conceptele legate de management și modalitatile in care acestea pot fi abordate și folosite, in analiza și studii, care vizeaza imbunatatirea efcacitatii și eficientei organizatiei. Pe ansamblu, cartea este conceputa, cu multa atentie, pentru a prezenta atat conceptele traditionale de mangement, cat și problemele contemporane importante de management, alaturi de informatiile care privesc modalitatile in care cititorii pot sa aplice, pentru a asigura imbunatatirea eficacitatii și eficientei, respectiv succesul organizatiei.

Prof. dr. LIVIU ILIEȘ
Universitatea Babeș Bolyai Cluj-Napoca
Facultatea de Știinte Economice și Gestiunea Afacerilor

Informații suplimentare

Titlu

Tratat de management. Editia a III-a

Preț

149,00

ISBN

978-606-26-0436-3

Format

Academic

Pagini

1220

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tratat de management. Editia a III-a”
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON