Perspective contemporane asupra relatiei de cuplu. Contemporary Perspectives on the Couple Relationship. Editie bilingva

75,00 lei

Categorii: , Cod: 14431Autor: Sava Nicu IonelData apariție: 14-10-2022 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Volumul Perspective contemporane asupra relației de cuplu ofera o incursiune clara in dinamica relațiilor de cuplu, prin prisma personalitații, atașamentului, reglarii emoționale și copingului, oferind astfel o perspectiva ampla, atat teoretica, cat și empirica, fiind totodata o tema de actualitate continua, datorita schimbarilor de esenta in functionarea partenerilor si a influentelor culturale.

Dinamica relațiilor de cuplu este abordata și analizata incepand cu conceptualizarea lor de baza, manifestarile lor pe fiecare etapa de dezvoltare, expresia lor sociala și efectele lor pozitive și negative, la nivel intra și interindividual, informațiile fiind prezentate si susținute de o cantitate importanta de studii științifice din domeniul psihologiei, sociologiei și medicinei.

Perspectiva interculturala și abordarea științifica a acesteia, reprezinta un aspect deosebit de important al lucrarii si il distinge in peisajul lucrarilor care abordeaza problematica relațiilor de cuplu. Volumul are o adresabilitate larga, studenți, profesori, profesioniști din domeniul sanatații, dar și publicului larg, interesat de problemele actuale ale relațiilor de cuplu.

Problematica abordata este de mare actualitate, intrucat volumul aduce clarificari, cu o anumita aplicabilitate practica, in ceea ce privește adaptarea ființei umane la contextele vieții intr-un cuplu romantic, prin conturarea mecanismelor inconștiente și a corespondenței lor cu strategiile de coping.

Informații suplimentare

Titlu

Perspective contemporane asupra relatiei de cuplu. Contemporary Perspectives on the Couple Relationship. Editie bilingva

Preț

75,00

ISBN

978-606-26-1566-6

Format

Academic

Pagini

336

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Perspective contemporane asupra relatiei de cuplu. Contemporary Perspectives on the Couple Relationship. Editie bilingva”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON