Jocuri română păcănele cu fructe gratis

  1. Opinii Despre Rotiri Gratuite Online: Terenul de joc cu cinci role și 60 de linii active este executat pe pânză albastră și este înconjurat de un cadru auriu.
  2. Cele Mai Recente Jocuri De Noroc La Blackjack În 2023 - Este posibil ca echipa Angels să se întoarcă la o serie mondială, deoarece au semnat senzația Japoneză Shoei Ohtani în iarna anului 2023.
  3. Jocuri Cele Mai Bune Aparate De Cazinou Slot Gratis Noi 2023: Ori de câte ori apare un Wild, Monedele se adaugă la potul de monede, care este situat deasupra rolelor.

Cel mai bun site de ruletă electronica

Blackjack Sigur Pariuri Gratuite
Acest slot jackpot are multe caracteristici bonus excelente, iar jackpoturile mini, minore, majore și mega sunt acordate aleatoriu.
Ruletă Online Gratuite 2023
Cu atât de multe opțiuni fiind o parte a acestui serviciu, sunt obligate să fie unele promoții mari, care sunt disponibile cu cazinoul și voi lua o privire atentă la cele mai bune dintre ele disponibile în prezent.
Veți colecta premii în timp ce rotiți rolele.

Jocuri de cazino cu speciale gratis

Păcănele Cazinou 2023 Online Cu Bonusuri Exclusive
Cu toate acestea, nu au existat plângeri cu privire la natura practicilor site-urilor până în prezent.
Bonus Fără Depunere La Vlad Cazino
Există destul de mult tot ceea ce ați găsi pe un etaj real al cazinoului.
Cum Sunt Impozitate Veniturile Din Jocurile De Noroc In Romania

Plagiatul

32,00 lei

Categorii: , Cod: 14134Autor: Anghel MirelData apariție: 20-05-2022 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Lucrarea Plagiatul apare din necesitatea de a aduce o contribuție importanta domeniului eticii publicarii lucrarilor științifice, mai exact problematicii plagiatului. Paginile ei se pot dovedi utile comunitații universitare din Romania, pieței editoriale din diverse domenii, precum și celor care aspira la obținerea unui titlu științific sau grad didactic.

Cartea scrisa de Mirel Anghel, Director al Centrului de Cercetare in Etica Aplicata al Universitații Tehnice de Construcții București, are in special un rol proactiv, deoarece ii ajuta pe autori sa identifice din stadiu incipient posibilele situații de plagiat ce ar putea fi comis din diverse cauze, uneori fara intenție sau din cauza necunoașterii unor reguli de documentare, citare sau scriere a unei lucrari de ținuta academica.

Informații suplimentare

Titlu

Plagiatul

Preț

32,00

ISBN

978-606-26-1546-8

Format

A5

Pagini

93

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Plagiatul”
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON