Games jocuri noroc

  1. Bonus La Depunere Cazinou Fără Depozit: Slotul Plunderland este disponibil la o gamă largă de cazinouri online unde puteți juca pentru bani reali.
  2. Cele Mai Bune Online Păcănele Fara Depunere 2023 - Dacă bingo nu vă place, puteți alege dintre peste 400 de jocuri slot, jackpot-uri și cărți răzuibile.
  3. Cele Mai Bune Spins Gratuite 2023: Trebuie să pariați bonusul de 45 de ori, înainte de a vă permite să vă plătiți banii.

Bonus de bun venit cazinou

Română Blackjack Sigur Gratis
Găzduirea Arkansas fără rating în Black Friday a fost un coșmar care i-a apărat pe Darren McFadden și Felix Jones.
Cele Mai Bune Opțiuni Pentru Rotiri Gratuite Cu Bonus Fără Depunere
Asociația a decis că Fernandez va primi o suspendare din joc, iar interdicția rezultată îl împiedică să concureze în competiții profesionale până pe 27 August 2023.
Ceasurile PocketWin sunt tiki-ng în jos.

Cele mai bune blackjack electronic 2023

Jocuri Păcănele De Cazinou Gratuite Pe Dispozitive Mobile Fără Depozit
Multe cazinouri bitcoin merg, de asemenea, după conceptul de corectitudine demonstrabilă, folosind algoritmi care oferă transparență și arătând că nu există nicio modalitate ca site-ul să-și joace jucătorii.
Cel Mai Bun Site De Păcănele Online Cu Bonusuri 2023
Dacă te-ai întrebat vreodată cum ar fi să conduci o fermă, acum șansa ta.
Cazinouri Cu Bonus Fara Depunere In 2023

Metode si tehnici in asistenta sociala

43,00 lei

Descriere

Lucrarea Metode și tehnici in asistența sociala este conceputa in așa fel incat sa le permita studenților alegerea adecvata a metodelor, a tehnicilor și a procedeelor pentru diagnoza și intervenția sociala „inca de pe bancile facultații” și pana la transpunerea eficienta a acestora in munca de birou, sau de teren.

Inainte de a-și forma competențele, cunoștințele și deprinderile necesare practicii in domeniu, ori de a invața cum sa utilizeze teoriile și metodele, este nevoie ca aspiranții la profesia de asistent social sa fie cat se poate de receptivi la informația fundamentata pe seama cercetarii și la rigoarea științifica. In acest scop, este necesara folosirea gandirii critice, prin intermediul careia pot fi confruntate și demontate convingerile distorsionate, prejudecațile ori stereotipurile, pentru a fi eliminata pe cat posibil tentația cunoașterii comune.

Conceptele esențiale, utilitatea și aplicabilitatea lor in practica domeniului, se impletesc constant pe parcursul carții cu latura autentic-umana a viitorului asistent social, cu abilitațile și deprinderile necesare in relaționarea empatica și in comunicarea activ-reflexiva cu clienții sai, cel mai adesea proveniți din randul grupurilor vulnerabile.

 

Informații suplimentare

Titlu

Metode si tehnici in asistenta sociala

Preț

43,00

ISBN

978-606-26-1470-6

Format

Academic

Pagini

208

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Metode si tehnici in asistenta sociala”
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON