Casa de pariuri online

  1. Păcănele Noi Gratis: Primele fapte care trebuie să acorde atenție sunt.
  2. Cele Mai Jucate Cele Mai Bune Blackjack Sigur - Consumatorii au fost nevoiți să-și împărtășească datele financiare cu comercianții, care au fost uneori supuși atacurilor cibernetice și furtului, precum și unii dintre ei fiind lipsiți de scrupule.
  3. Carti De Joc Pentru Cazinouri Online In Romania: Jucătorii se pot alătura live Blackjack jocuri pariu minim cu un gameplay uimitoare, grafica nebun, și atrăgătoare Blackjack oferte de pariu minim, face niște bani reali, și să scape cu un jackpot substanțial.

Jocuri cele mai bune aparate de cazinou 3d slot cu fructe gratis 2023

Jocuri Păcănele De Cazinou Gratuite Pe Dispozitive Mobile Fără Depozit
În primul rând, cele mai bune cazinouri online licențiate cu soft legal.
Blackjack Online În 2023 Cele Mai Bune Opțiuni
Deci, clienții pot păstra o minte egală și pot fi siguri de siguranța datelor lor personale și bancare.
Potențialul câștigător este destul de mare, cu până la 810,000 de monede ori miza liniei de plată dintr-o singură rotire, ceea ce este o cifră de văzut în cazul în care mașina face o secvență completă de plăți.

Jocuri cu cele mai bune blackjack sigur noi

Od Bonus Casino Pentru Jucătorii Din România
Dacă simțiți că puteți contribui la acest site cu conținut unic pe care doriți să îl publicați, vă rugăm să ne contactați mai jos.
Cele Mai Bune Blackjack Electronic Rotiri Gratuite 2023
Dl Q bingo și sloturi este distractiv de a juca, Simplu și plin de freebies.
Cele Mai Bune Sloturi Netbet Cu Tematică De Sport

Introducere in asistenta sociala

40,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 371020Autor: Costin AlinaData apariție: 07-11-2014 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Am conceput aceasta lucrare ca un ghid pentru studentii de la Programul de studiu Asistenta sociala in care am prezentat principalele elemente privind organizarea sistemului de asistenta sociala in Romania. Materialul este prezentat intr-o forma accesibila și face referiri la legislație și principalele reglementari in domeniu. De asemenea am facut referiri la serviciile, institutiile din domeniu care functioneaza in judetul Arad, astfel incat aceasta lucrare sa constituie un instrument util pentru studentii care doresc sa aiba o imagine generala asupra mediului de servicii sociale din judetul nostru.

Pentru a putea intelege rapid si usor ce anume este asistenta sociala, am putea face o analogie a acestui domeniu de activitate cu cel de asistenta medicala; daca ajutorul medical se acorda oamenilor care au probleme de sanatate, ajutorul social/asistența sociala se acorda oamenilor care au probleme sociale. Dar ce sunt acelea, probleme sociale? Orice situatie indezirabila, care nu este de dorit sa existe sau sa se intample si care afecteaza un numar semnificativ de oameni este considerata o problema sociala. Saracia, somajul, consumul de droguri, abandonul de copii sunt fenomene care, daca afecteaza un segment mai mare de populatie sunt considerate probleme sociale.

Informații suplimentare

Titlu

Introducere in asistenta sociala

Preț

40,00

ISBN

978-606-647-925-7

Format

20×22

Pagini

114

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Introducere in asistenta sociala”
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON