Jocuri cazinou gratuite cele mai bune ruletă electronica 2023

  1. Spins Gratuite Online Sigure 2023: Încercați-vă norocul în zona interesantă de jocuri de masă, unde puteți juca ruletă, Blackjack, Baccarat, Video Poker și alte jocuri.
  2. Jocuri Slot Gratuite Cu Cele Mai Bune Caracteristici Și Grafică - Din cauza sistemelor de operare generator de numere aleatorii care folosesc cele mai multe sloturi online, nu este un caz de mai mult te joci, mai multe șanse aveți de a câștiga.
  3. Cazinou Online Românesc Cu Rotiri Gratuite Fără Depunere În 2023: Jocul se învârte în jurul funcției Megaways, ceea ce înseamnă că cele 6 role din slot au o dimensiune diferită la fiecare rotire, variind între 2 și 6 rânduri.

Rotiri gratuite ruleta 2023

Română Ruleta Sigura Online Gratis
Există multe jocuri interesante și populare în secțiunea LIVE dealer.
Blackjack Profitabil Gratuite
Prin urmare, selecția cazinourilor online spaniole include numai site-uri de cazinou spaniole care vă pot oferi cele mai esențiale caracteristici și opțiuni de jocuri de noroc de care aveți nevoie.
Simbolurile includ A-10 royals, cel mai mare plătitor simbol Rainbow Riches logo, și nu veți dori să pierdeți moneda de aur wild.

777 Cele mai bune 3d sloturi jocuri 2023

Top Case De Pariuri Stradale Din Romania Cu Cele Mai Bune Recenzii
Jucătorul începe bonusul de învârtire gratuită cu 6 învârtiri gratuite dacă atinge trei simboluri de învârtire gratuită, cu 9, 12 și 15 învârtiri gratuite acordate pentru patru, cinci și respectiv șase simboluri de învârtire gratuită.
Aparate Română Ruleta Sigura Gratis
De la difuzoare stereo de dimensiuni turn la televizoare consola leviathan, credo părea să fie dacă este mai mare, trebuie să fie mai bine.
Jocuri Cele Mai Bune Blackjack Electronic Cazinou Gratis

Modele statistice de analiza a pietei de media din Romania

42,00 lei

Categorie: Cod: 13644Autor: Cristina BurlăcioiuData apariție: 01-12-2021 Cuprins Răsfoiește

Descriere

In contextul in care publicitatea se dezvolta tot mai mult, puternic influențata de digitalizare și schimbarile tehnologice, iar bugetele raman sub presiune pe o piața din ce in ce mai concurențiala, este de dorit din ce in ce mai mult sa se cunoasca efectul fiecarui leu investit in media asupra indicatorilor marcii. In acest sens, lucrarea ofera, printr-o serie de modele statistice, o analiza a intregii piețe de media din Romania intr-o abordare complexa si inovativa a problematicii.

Cercetarea a urmarit analizarea cantitativa a pieței de media din Romania, dar și a altor țari europene pentru a determina contextul poziționarii actuale și a perspectivelor Romaniei ca urmare a exemplului celorlalte economii mai dezvoltate.

La nivel de marca, prin multitudinea de modele statistice aplicate (corelații, regresii, ACP, clustere) s-a determinat efectul pe care il are media (prin bugetul investit, tipul de media ales, mixul folosit) asupra indicatorilor de marca (notorietate și utilizare).

Informații suplimentare

Titlu

Modele statistice de analiza a pietei de media din Romania

Preț

42,00

ISBN

978-606-26-1466-9

Format

Academic

Pagini

232

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Modele statistice de analiza a pietei de media din Romania”
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON