Descarca jocuri spins gratuite

  1. Regulile Jocului Roata Norocului: Cum Să Joci Și Să Câștigi: BetOnline este un site partener al SB Poker, și astfel mesele și turneele oferite sunt destul de mult identice la cele două site - uri.
  2. Case De Pariuri In Iasi Romania - Pe pagina principală veți găsi câteva informații de bază pe site, detalii despre oferta de bun venit și programul de recompense și o scurtă privire la unele dintre jocurile pe care le-ați putea încerca imediat ce deveniți membru.
  3. Jocuri Ruletă Populară Online Gratis: S-ar putea să vedeți în continuare un bonus legat de utilizarea unei metode specifice, dar credem că acesta este unul dintre bonusurile mai puțin probabile pe care le-ați putea vedea pe acest site.

Loterie fortuna loto

Română Ruleta Sigura Online Gratuită Pentru Începători
În orice caz, vă puteți aștepta ca jocul să ofere bonusuri impresionante, inclusiv rotiri gratuite cu un multiplicator nelimitat, o mulțime de simboluri speciale, garanții bonus și mai multe funcții declanșate aleatoriu.
Cazinou Online Fără Depozit În România Jocuri Gratuite
În timp ce jaguarii se ascund în jungle, cei care preferă ca animalele lor să fie puțin mai domesticite ar putea prefera bogățiile Piggy, iar fanii mașinilor de fructe retro se vor distra jucând Reel Rush.
Această politică este adoptată pentru a face jocurile online corecte și sigure și pentru a vă asigura că toate transferurile bancare vor ajunge la persoana potrivită.

Cele mai bune aparate de 3d slot gratis noi

Site-Uri Jocuri De Cazinou Fără Depozit
Mai mult, catalogul de bonusuri este actualizat constant, ținând cont de preferințele publicului țintă.
Cel Mai Bun Cazinou Online Blackjack Fără Depunere În România
Este cu siguranță un loc care merită verificat.
Casino Online Cu Bonus La Inregistrare

Un sfert de secol de invatamant universitar economic la Targoviste

0,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorie: Cod: 382407Autor: Duică Mircea Constantin, Radu Valentin, Stegăroiu IonData apariție: 07-06-2017 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Anul 2017 marcheaza momentul aniversarii a 25 ani de la inființarea Universitații „Valahia” din Targoviște. Necesitatea inființarii acestei universitați se datoreaza schimbarilor survenite, dupa anul 1989, in dezvoltarea economico-sociala și culturala a municipiului Targoviște și a județului Dambovița. Toate acestea au determinat reconsiderarea rolului economistului in viața sociala, din perspectiva eficienței și rentabilitații care stau la baza oricarei activitați economice. Inca de la inceput Facultatea de Științe Economice s-a angajat pe drumul greu, dar frumos și nobil, al dezvoltarii universitații noastre, din perspectiva unui invațamant superior, modern și intr-un spirit antreprenorial.

Universitatea, la aproape 25 de ani de existența, se maturizeaza, procesul de stabilizare se apropie de final și urmeaza procesul de consolidare. Ne maturizam (sau imbatranim) și noi odata cu ea. In același timp, pretențiile tuturor au crescut. Exista dorințe și aspirații diferite de la coleg la coleg, dar cu toții ne dorim o universitate care sa se individualizeze in spațiul academic. Iar pentru aceasta mai sunt multe lucruri de facut (de fapt, intotdeauna va mai fi ceva de facut). Avem nevoie de un Campus modern și bine dotat, avem nevoie de servicii de inalta calitate pentru studenți, avem nevoie de o imagine buna a universitații.
Sunt convins și am certitudinea ca intregul corp profesoral și studenții de la Facultatea de Științe Economice sunt angrenați in acest demers. Faptele o dovedesc, in acest sens.
Cu aceasta ocazie, felicit Facultatea de Științe Economice pentru realizarile de pana acum, dar sunt increzator ca aceste rezultate se vor multiplica in folosul universitații, ca entitate de invațamant superior de prestigiu.
La mulți ani!

Rector Conf. univ. dr. Calin Dinu OROS

Informații suplimentare

Titlu

Un sfert de secol de invatamant universitar economic la Targoviste

Preț

0,00

ISBN

978-606-26-0768-5

Format

B5

Pagini

152

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Un sfert de secol de invatamant universitar economic la Targoviste”
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON