Metode cantitative si matematici aplicate

28,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 18052022Autor: Alina Chivulescu, Sandra TeodorescuData apariție: 11-05-2022 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Matematica aplicata rezolva prin intermediul metodelor cantitative specifice numeroase probleme ale societații, ale mediului economic, politic și de afaceri.

Universitatea Harvard descrie cursul „Metode cantitative și matematici aplicate” ca fiind un ,,mariaj” rațional, in care modelarea matematica este utilizata pe scara larga in economie, iar fundamentele teoriei economice se formeaza pe o baza matematica.

In multiple ramuri ale economiei, precum audit, actuariat, asigurari, management, consultanța sau analiza financiara, specialiștii apreciaza importanța și utilitatea instrumentelor matematice.

Se poate menționa faptul ca ,,cel mai bun exemplu de educație este educația prin exemplu.” Astfel, aspectele teoretice au fost completate cu observații cheie privind aplicarea fiecarei metode, exemple și probleme rezolvate.

In consecința, lucrarea ofera actualilor și viitorilor specialiști, posibilitatea asimilarii de cunoștințe in vederea realizarii de analize cantitative necesare fundamentarii deciziilor optime pe termen scurt, mediu și lung.

 

Informații suplimentare

Titlu

Metode cantitative si matematici aplicate

Preț

28,00

ISBN

978-606-26-1522-2

Format

Academic

Pagini

124

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Metode cantitative si matematici aplicate”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON