Marketing international – editie revazuta si adaugita

32,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 88995Autor: Mușetescu AdinaData apariție: 05-10-2011 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Cuvant introductiv


Cursul Marketing international – editie revazuta si adaugita se doreste sa reprezinte atat un indrumar pentru tinerii studenti in intelegerea mecanismelor derularii afacerilor pe pietele regionale sau pe piata globala, cat si o sursa de inspiratie si reflectie pentru cei ce analizeaza ori sunt participanti pe aceste piete.
Exista unii practicieni in sfera marketingului pentru care implicarea companiilor in care lucreaza in afara pietei nationale nu inseamna altceva decat aplicarea si pe alte piete a acelorasi strategii, politici si tehnici de marketing utilizate pe piata nationala. Dilema esentiala apare atunci cand vanzarile companiei pe pietele externe nu numai ca nu ating nivelurile scontate dar acestea genereaza chiar mai multe probleme decat profituri. In consecinta, primul demers analitic al marketingului international este cel de a familiariza pe specialistul de marketing cu aceste diferente existente pe plan international nu numai pentru a evita situatiile catastrofale pentru firme, dar si pentru a exploata aceste diferente in scopul maximizarii profiturilor companiei. 
Marketingul international este important deoarece traim intr-o lume globala. Astfel, devine din ce in ce mai actual dictonul lui Socrates „Nu sunt un cetatean al Atenei sau Greciei, ci al intregii lumi”.
As dori sa aduc multumiri pentru realizarea acestui material domnului profesor doctor Virgil Adascalitei, care mi-a calauzit pasii catre domeniul marketingului in general si al marketingului international in special, doamnei profesor Constanta Chitiba, Decan al Facultatii de Relatii Internationale, care m-a sprijinit neconditionat in profesia pe care mi-am ales-o si care alaturi de doamna profesor Marianne Mihalciuc indraznesc sa spun ca m-au tratat nu ca pe o colega, ci ca pe o prietena.
De asemenea multumesc doamnei profesor Viorica Ionascu (membru constant in toate comisiile examenelor pe care le-am sustinut) si domnilor profesori din cadrul catedrei Facultatii de Marketing, Academia de Studii Economice, Bucuresti, in special domnului profesor Razvan Zaharia si domnului conferentiar doctor Ionel Dumitru pentru deosebita amabilitate si sprijinul acordat.
Nu in ultimul rand dedic aceasta carte si multumesc familiei mele pentru toata dragostea si intelegerea acordata.

Informații suplimentare

Titlu

Marketing international – editie revazuta si adaugita

Preț

32,00

ISBN

978-973-129-907-5

Format

Academic

Pagini

316

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Marketing international – editie revazuta si adaugita”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON