Cele mai bune cazinou fără depozit online

  1. Ruleta Sigura Aparate: Pentru confortul oaspeților, mesele de poker sunt aproape de barul complet, de zona de luat masa și de aparatele de joc.
  2. Jocuri Cazinou Gratuite De Ruletă Populară În România - Dacă simți că nu mai este doar hobby-ul tău, dacă duce la probleme într-o relație, dacă vrei să ascunzi chiar faptul că joci, s-ar putea să ai o dependență de jocuri de noroc.
  3. Cele Mai Bune Jocuri De Pacanele Mobil Jocuri De Noroc 2023: Este disponibil pe unele dintre cele mai bune site-uri online și mobile, unde acest slot extrem de Volatil plătește un premiu maxim egal cu miza 750x.

Română păcănele electronic rotiri gratuite 2023

Joaca Română Sloturi Online 2023
Unele dintre cele mai populare aplicații de cazino mobil sunt Cherry Jackpot, Miami Club și Bovada.
Cele Mai Bune Case De Pariuri Online Din Romania Cu Bonusuri
Slotul concludionmaui Mischief este o diversiune încântătoare a insulei, cu un potențial mare de câștig.
Unirea forțelor putem oferi acum jucătorilor noștri un serviciu inovator și diferit, care este unic în multe feluri.

Jocuri cele mai bune online păcănele 2023

Aparate De Sloturi Cu Runde Gratuite Și Fără Depozit Online 2023
Singura problemă este procesul de verificare a contului care ar putea încetini retragerile.
Cele Mai Jucate Jocuri De Slot În România Disponibile În Cazinouri Online
Clienții trebuie să aibă cel puțin 18 ani pentru a putea juca într-un cazinou.
Ruleta Electronica Populară Jocuri

Istoria pedagogiei

20,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 10219Autor: Cazan Carmen ManuelaData apariție: 01-01-2017

Descriere

O incursiune in istoria gandirii pedagogice nu reprezinta doar un act de reconstituire a trecutului paideutic, ci și un prilej de a releva dimensiunile valoroase ale unei tradiții, care ne poate impulsiona și inspira in continuare.
Noile abordari nu apar pe un teren gol, ci se construiesc pornind de la ceea ce au realizat mai valoros generațiile trecute. Eforturile de inovare nu pot incepe prin a ignora astfel de realizari, deoarece orice demers inovator presupune și o valorificare, o intregire, o ducere mai departe a unui patrimoniu consolidat in timp.

Istoria ideilor pedagogice face proba coparticiparii trecutului la arhitectura prezenta a educației. Doar temporal experiențele trecutului nu ne aparțin, valoric insa, ele constituie o dimensiune a ceea ce suntem acum. Se ințelege ca intotdeauna o doctrina pedagogica s-a structurat in funcție de imprejurarile istorice, prin prisma carora trebuie judecata și apreciata. In educație se restrang și se concentreaza nevoile, ideologiile, tendințele și aspirațiile societații in și prin care tind sa se realizeze.
Scopurile educației au fost dintotdeauna și scopurile societații, cristalizate in idei generale proprii epocii respective, iar mijloacele prin care s-a urmarit realizarea lor au reflectat condițiile de viața specifice timpului.

Astfel, unele dintre ideile constitutive ale diverselor doctrine pedagogice ne apar acum ca fiind desuete, caci ele au raspuns nevoilor epocii in care au fost propuse și nivelului respectiv de dezvoltare al știintei, altele insa ca regasindu-se reexprimate intr-o forma noua, dezvoltata și așezata pe alte fundamente, mult mai solide, in abordarile pedagogice actuale. De aceea, recursul la istoria doctrinelor pedagogice ne poate clarifica imaginea asupra unor filiere ideatice, asupra originii unor probleme specifice educației și soluțiilor ce le-au fost aduse, asigurandu-se, in acest fel, o temelie trainica pentru noi elaborari teoretice și, implicit, pentru noi abordari practice.

Informații suplimentare

Titlu

Istoria pedagogiei

Preț

20,00

ISBN

978-606-26-0703-6

Format

A5

Pagini

130

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Istoria pedagogiei”
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON