Ruletă mobilă sigura jocuri de cazinou online

  1. Aparate Ruleta Electronica Online: Louis Cardinals va lua pe Atlanta Braves în jocul 5 al playoff-urilor divizionare MLB.
  2. Jocuri Populare Cazinou Gratuite Cele Mai Bune Spins Gratuite 2023 - În acest fel, veți putea să vă bucurați de avantaje exclusive care vă vor face experiența de bingo mult mai palpitantă și mai fructuoasă.
  3. Cel Mai Bun Site De Blackjack Electronic: Când faceți clic pe butonul Slot situat pe pagina principală, acesta va deschide o mulțime de jocuri diferite..

Jocuri cu cele mai bune ruleta sigura online gratis

Rotiri Gratuite Cu Bonus Fără Depunere La Cazinouri Online În 2023
Cu toate acestea, Heastie nu este singurul membru al Adunării nu în favoarea on-line jocuri de noroc, și la fel de mult ca Pretlow încearcă să explice că nu este nimic mai mult decât o extensie a New York-ului curent industria jocurilor de noroc, unii oameni rămân neconvingători și închis la ideea.
Jocuri De Noroc La Blackjack Online Cu Opțiunea De A Juca Pentru Bani În 2023
În al treilea rând, vom analiza o altă opțiune de plată cunoscută sub numele de Litecoin, care este foarte asemănătoare cu celelalte două metode menționate mai sus, dar cu câteva diferențe.
Există, de asemenea, alte categorii și subcategorii de jocuri slot în e-Cazinouri.

Jocuri cazinou gratuite blackjack profitabil

Jocuri Online Păcănele Cu Fructe Gratis Și Mai Multe Linii De Plată
Cu toate acestea, oferta NetEnts de titluri licențiate nu se termină aici, deoarece compania a creat și o serie de jocuri bazate pe blockbustere uriașe de la Hollywood.
Od Bonus Casino Pentru Jucătorii Din România
Orice combinație formată fără simbol wild în timpul rotirilor gratuite este triplată.
Jocuri Populare De Cazinou Online Cu Bani Reali 2023

Elemente de IT pentru administratie publica

57,00 lei

Descriere

 

Lucrarea ,,Elemente de IT pentru Administratia Publica”, scrisa de Catalin Vrabie, reprezinta o resursa esentiala pentru intelegerea si aplicarea tehnologiei informatiei in cadrul administratiei publice. Cartea abordeaza o varietate de subiecte relevante pentru actualii si viitorii angajati ai administratiei publice romanesti, axandu-se pe utilizarea aplicatiilor software necesare pentru operarea eficienta la birou sau ghiseu. Manualul este structurat pe baza celor mai populare versiuni de software utilizate pentru calcul tabelar, gestionarea bazelor de date si realizarea de prezentari, toate acestea fiind esentiale in institutiile europene recunoscute.

Adresandu-se atat cetatenilor, mediului de afaceri, cat si angajatilor din sectorul public, lucrarea isi propune sa contribuie la dezvoltarea competentelor IT necesare pentru o administrare eficienta si moderna. Informatiile sunt prezentate intr-o maniera accesibila, facilitand astfel intelegerea si aplicarea lor in contextul specific al administratiei publice. Prin acoperirea integrata a programelor analitice destinate aplicatiilor de laborator ale disciplinelor cu profil informatic, cartea se dovedeste a fi un instrument valoros pentru studentii din programele de zi si invatamant la distanta ale Facultatii de Administratie Publica.

Lucrarea, structurata in sapte capitole principale, exploreaza diverse aspecte ale tehnologiei informatiei aplicate in administratia publica astfel: Capitolul 1 pune bazele intelegerii IT-ului, abordand hardware-ul, software-ul si impactul tehnologiei in activitatile cotidiene, inclusiv securitatea informatiei si legislatia. Capitolul 2 se concentreaza pe utilizarea practica a computerelor si organizarea fisierelor. Urmatoarele patru capitole sunt dedicate unor aplicatii software specifice: procesarea de text cu Microsoft Word, calculul tabelar cu Excel, baze de date cu Access si respectiv despre crearea si sustinerea prezentarilor eficiente cu PowerPoint. Capitolul 7 acopera navigarea pe Internet, emailul si retelele sociale, finalizand cu o serie de anexe utile ce vizeaza shortcut-uri pentru aplicatiile Microsoft prezentate alaturi de formulele folosite de Ms Excel. Aceasta structura bine definita face din carte o resursa valoroasa si accesibila pentru oricine doreste sa inteleaga si sa utilizeze IT-ul in administratia publica.

 

Informații suplimentare

Titlu

Elemente de IT pentru administratie publica

Preț

57,00

ISBN

978-606-26-1828-5

Format

academic

Pagini

257

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Elemente de IT pentru administratie publica”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON