Echipamente periferice si de automatizare

40,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorie: Cod: 991087Autor: Alionte Cristian Gabriel, Comănescu Adriana, Dinescu Daniel Petre, Dugăeșescu IleanaData apariție: 08-01-2010 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Lucrarea Echipamente periferice si de automatizare se adreseaza specialistilor din domeniul multimediei si echipamentelor de birotica, studentilor din anii terminali sau din anii de studii aprofundate. De asemenea, aceasta poate fi utila tuturor studenŃilor din institutele de profil tehnic, precum si tuturor celor care doresc sa isi perfectioneze cunostintele in ceea ce priveste multimedia, echipamentele de birotica, tehnicile de conducere inteligenta, mecatronic, sistemele de acŃionare si control, prelucrarea cu ajutorul perifericelor inteligente si tehnologiile informatice inteligente.

Scopul lucrarii Echipamente periferice si de automatizare. Concepte constructive si
functionale
este de a iniŃia si aprofunda pregatirea interdisciplinara a studentilor imbinand armonios cunostintele din domeniul ingineriei mecanice, al electronicii si al conducerii sistemelor de calcul si control.

Lucrarea Echipamente periferice si de automatizare este organizata unitar si prezinta principii si fundamente, metode specifice multimediei, biroticii, sistemelor de calcul. S-a dorit sa se realizeze o expunere flexibila si relativ independenta a capitolelor.

Autorii doresc sa mulŃumeasca domnilor referenŃi stiinŃifici pentru amabilitatea deosebita si spiritul analitic, constructiv cu care s-au aplecat asupra acestei lucrari, precum si tuturor celor care au sprijinit tehnoredactarea si editarea acestei carti.
Autorii,
Bucuresti, ianuarie, 2010

Informații suplimentare

Titlu

Echipamente periferice si de automatizare

Preț

40,00

ISBN

978-973-129-490-2

Format

ACAD 17X24

Pagini

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Echipamente periferice si de automatizare”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON