Dreptul securitatii sociale. Curs universitar. Editia a II-a, revazuta si adaugita

78,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 14620Autor: Roș NicolaeData apariție: 20-01-2023 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Cursul universitar de Dreptul securitații sociale reprezinta o lucrare care acopera intreaga tematica a obiectului de studiu predat, astfel cum apare in curricula facultații, structurata pe un semestru, menita a furniza viitorului jurist strict informația esențiala asupra stadiului actual al legislației, practicii și literaturii de specialitate in materie, cu practicarea, acolo unde este cazul, a metodei comparatiste.

Nevoia unei securitați individuale și colective a existat dintotdeauna2. Oamenii au incercat din cele mai vechi timpuri sa-și asigure propria protecție, precum și a persoanelor aflate in grija lor, contra unor eventualitați cum ar fi foametea sau alte pericole. Ei au luptat mereu pentru satisfacerea nevoilor vitale (de hrana, adapost, imbracaminte). Este o lupta, pana la urma pentru existența, care nu va inceta niciodata.

Omul, ca ființa sociala, nu poate și nu trebuie sa fie studiat ca ceva ce exista singuratic, izolat. Desparțirea omului de societatea in care viețuiește este potrivnica științei și in final este inumana, deoarece omul este in același timp atat beneficiarul cat și victima progresului societații.

Informații suplimentare

Titlu

Dreptul securitatii sociale. Curs universitar. Editia a II-a, revazuta si adaugita

Preț

78,00

ISBN

978-606-26-1637-3

Format

Academic

Pagini

354

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Dreptul securitatii sociale. Curs universitar. Editia a II-a, revazuta si adaugita”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON