Case pariuri bucuresti

  1. Păcănele Mobil Bonus Fara Depunere Cazinou: Ei simboluri care stabilesc cea mai mare valoare sunt un vultur și 3 măști de animale stilizate.
  2. Jocuri Gratuite De Ruletă Populară La Cazinouri Online De Încredere - Guts este exemplul perfect al unui iPad (și iPhone) cazinou la cele mai bune.
  3. Română Ruletă Populară Nouă În Cazinouri: Ei au Jocuri cu jackpot progresiv, plus cele mai populare jocuri Slot BetSoft.

Pariuri online autorizate

Joacă Sloturile De Cazinou Online În 2023 La Aparate
O altă veste fantastic este că limita de timp poate fi destul de convenabil pentru tine, dar întotdeauna să acorde o atenție la ea, unele bonusuri cashback dura ore sau o zi și, uneori, pentru zile.
Joaca Online La Păcănele În 2023 La Cazinourile Online Din România
Flag this Down - un bonus premiu instant care se învârte în jurul călătoriilor efectuate de taxi.
Lightning Box au dezvoltat aproximativ 50 de jocuri.

Joc cele mai bune păcănele mobil gratis 2023

Cele Mai Bune Păcănele Online Cu Bonusuri Fără Depunere În România 2023
Dar, este, de asemenea, de remarcat faptul că Hard Rock și Ocean cazinouri se bucură de prosperitate reciprocă în locații marcate de eșecuri din trecut.
Română Slot Spins Gratuite
Toate în toate aspectele interesante, care fac, de asemenea, o privire exactă asupra portofoliului atât de interesant.
Jocuri De Ruletă În Cazinouri Online Cu Posibilitatea De A Câștiga

Detectarea denaturarilor performantei financiare si asigurarea stakeholderilor asupra calitatii castigurilor

57,00 lei

Descriere

Maximizarea beneficiilor in mod machiavelic poate determina o companie sa-și manipuleze cifrele și informațiile raportate in situațiile financiare, in detrimentul tuturor stakeholderilor.

Avand in vedere experiențele din trecut privind marile scandaluri financiare care au zguduit economia mondiala, abordarile contemporane ale performanței implica intr-o prima faza eliminarea suspiciunii de manipulare a informațiilor raportate. In acest sens, lucrarea de fața urmarește prezentarea cailor prin care performanța financiara poate fi disimulata, recomandarea unor indicatori care ajuta la o apreciere corecta a performanței și, nu in ultimul rand, propunerea unor metode de detectare a manipularii contabile și de asigurare asupra calitații caștigurilor, scopul fiind acela al protejarii intereselor stakeholderilor mai puțin informați.

Metodele de detectare a manipularii contabile și de asigurare asupra calitații caștigurilor sunt relativ noi și insuficient exploatate in țara noastra. Cercetarea de fața prevede o abordare practica a subiectului cu aplicare pe cifrele unor entitați cotate la Bursa de Valori București.

Informații suplimentare

Titlu

Detectarea denaturarilor performantei financiare si asigurarea stakeholderilor asupra calitatii castigurilor

Preț

57,00

ISBN

978-606-26-1378-5

Format

Academic

Pagini

258

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Detectarea denaturarilor performantei financiare si asigurarea stakeholderilor asupra calitatii castigurilor”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON