Cazinou română păcănele mobil gratuit 2023

  1. Promotii Cazinou Spins Gratuite: Multe dintre jocuri vin cu joc gratuit (altfel cunoscut sub numele de joc demo).
  2. Aparate Jocuri De Cazinou 777 - Veniturile loteriei merg la școlile publice din Michigans.
  3. Cel Mai Bun Joc De Spins Gratuite: Jackpoturile mai mici cu o șansă de câștig mai bună ar trebui luate în considerare atunci când este vizat un risc scăzut.

Bonusuri română blackjack fără depunere

Română Ruleta Sigura Online Cu Spinuri Gratuite În 2023 Și Bonusuri De Bun Venit
Pokerul folosește pachetul tipic de cincizeci și două de cărți.
Jocuri Online Păcănele În Limba Română Gratuite În 2023
Acestea sunt deosebit de valoroase pentru jucătorii care cheltuiesc o sumă mare și joacă la Cazinoul online de cel puțin trei ori pe săptămână.
De fapt, o mulțime de oameni încă mai place sa ma uit la turnee de Grand Slam.

Joc ruleta electronica mobilă cazinou

Pacanele Jocuri Gratis
Gradul de utilizare este puțin mai concentrat și sunt adesea puțin mai stabile.
Cel Mai Bun Joc De Aparate De Slot
Regina wild este, de asemenea, simbolul cel mai profitabil în Queens Day Tilt.
Jocuri Română Păcănele Cazinou Gratis

Contributii la psihologia morala. Evaluari ale rezultatelor si noi cercetari empirice

0,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorie: Cod: 381636Autor: Holman Andrei, Olaru BogdanData apariție: 10-08-2015 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Contributiile din acest volum pornesc de la un dublu interes: pentru studierea comportamentului moral, a conditiilor manifestarii sale reale, si pentru modul de justificare ce sustine un sistem de recomandari normative. Ele redau rezultatele unor studenti doctoranzi si cercetatori postdoctorali care au urmarit obiective individuale de cercetare reunite sub tema mai larga: „Fundamentele norma¬tivitatii si constrangerile psiho sociale” in cadrul de lucru oferit cu genero¬zitate de Academia Romana, Filiala Iasi, in perioada iunie 2014 – august 2015.

Variate studii de psihologie morala au pus in evidenta factorii care influenteaza formularea si intemeierea judecatilor si evaluarilor morale. Cercetarile empirice au readus in discutie o dihotomie conceptuala larg discutata si in traditia gandirii filosofice: distinctia dintre rationarea explicita, abstracta, orientata de temeiuri si principii, pe de o parte, si judecarea intuitiva, rapida, automata, la un nivel relativ inaccesibil sondarii constiente, pe de alta parte. Dispunem de mai multe modele teoretice explicative ale judecarii morale, fara a putea vorbi inca de o clarificare univoca a rolului diferitelor procese psihologice implicate. Studiile din acest volum participa la aceasta dezbatere teoretica. Ele ofera cateva explorari originale ale unor teme de cercetare importante, precum: rolul emotiilor in generarea judecatilor despre dileme morale (de ex., the switch dilemma, the footbridge dilemma etc.); ponderea proceselor automate in formularea judecatilor morale; strategiile de corectare a erorilor de evaluare a actiunilor din perspectiva morala; rolul unor structuri configurate pe cale evolutiva (precum empatia) etc.

Acest volum de studii ofera bursierilor posibilitatea de a si prezenta rezultatele, de a face cunoscute modul lor de examinare si metodologia adoptata pentru studierea temelor individuale de lucru. Se realizeaza astfel o raportare directa la fluxul de cunostinte de actualitate din domeniu. Castigul acestui volum se va vedea pe termen imediat in extinderea proiectelor teoretice si in planificarea unor noi studii teoretice sau experimentale.

Bogdan Olaru, Andrei Holman

Informații suplimentare

Titlu

Contributii la psihologia morala. Evaluari ale rezultatelor si noi cercetari empirice

Preț

0,00

ISBN

978-606-26-0354-0

Format

Academic

Pagini

296

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Contributii la psihologia morala. Evaluari ale rezultatelor si noi cercetari empirice”
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON