Cele mai bune aparate de slot cu bani reali

  1. Ruleta Sigura Gratuite 2023: Sigur, sigur și promovează spiritul corectitudinii-Yeti Online Casino știe cât de important este ca jucătorii să se simtă în siguranță și în siguranță în timp ce joacă jocurile lor preferate de cazino online.
  2. Jocuri Cele Mai Bune Aparate De Slot Cu Fructe Gratis - Oricine dorește să citească mai multe despre cum să joace poker poate urma acest link.
  3. Jocuri Cazinou Fără Depozit Gratuite Cele Mai Bune Păcănele Mobil 2023: Joaca-te cu ceea ce vă puteți permite să schimb și să învețe să se separe de sine de la semnalele creierului și știu când ești în prea adânc – asta e cheia pentru a juca pentru distracție, mai degrabă decât joc din necesitate.

Jocuri română online păcănele 2023

Licență Rotiri Gratuite La Cazinou În România
În plus, schimbarea BTC pentru numerar lichid este ușoară și există întotdeauna cineva dispus să dea bani reali pentru jetoanele tale.
Jocuri De Noroc Tip Slot Câștigător-Machine Online În România
Un lucru cu care echipa noastră nu a fost impresionată au fost jocurile video poker.
Sloturi meci înseamnă că puteți utiliza doar bonusul pentru a juca sloturi & Jocuri Keno.

Jocuri cazinou fără depozit cele mai bune păcănele electronic 2023

Jocuri Online Sloturi Câștigătoare Gratuite În Cazinouri Din România
Acolo un metru victorie la dreapta și o vedere plăcută de rulare dealuri verzi și o fermă în spatele.
Jocuri De Cazinou Cu Blackjack Fără Depunere
Doar asigurați-vă că continuați să jucați doar jocurile pe care le-am sugerat și șansele vor fi în favoarea dvs.
Descărcare Gratuită A Jocurilor De Cazinou

Contabilitatea institutiilor de credit

35,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 12524Autor: Matei Nicoleta CristinaData apariție: 27-03-2018 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Banca Nationala a Romaniei elaboreaza si emite reglementarile contabile specifice institutiilor de credit. Inca din anul 2010, in calitatea sa de autoritate de reglementare a contabilitatii institutiilor de credit, a inceput procesul de armonizare a reglementarilor nationale in domeniu cu Standardele Internationale de Raportare Financiara (IFRS). Astfel ca, de la 1 ianuarie 2012, institutiile de credit cu activitate pe teritoriul Romaniei intocmesc situatii financiare in conformitate cu cerintele IFRS.

De la data intrarii in vigoare a ordinului prin care reglementarile contabile nationale sunt armonizate cu prevederile IFRS, respectiv Ordinul 27/2010 a suferit o serie de modificari, cele mai recente fiind in august 2017 cu aplicabilitate de la 1 ianuarie 2018. Continutul acestei lucrari a fost elaborat tinand cont de textul actualizat al reglementarilor contabile ale institutiilor de credit conforme cu IFRS.

Lucrarea de fata prezinta aspectele teoretice referitoare la raportarea financiara a institutiilor de credit, principiile generale utilizate pentru intocmirea situatiilor financiare, contabilitatea decontarilor intersedii si intre institutii de credit, contabilitatea operatiunilor de trezorerie, contabilitatea operatiunilor cu clientela, contabilitatea operatiunilor cu titluri si alte instrumente derivate, contabilitatea activelor imobilizate, contabilitatea capitalurilor proprii, asimilate si provizioane, contabilitatea cheltuielilor si veniturilor institutiilor de credit. Aspectele teoretice sunt completate de exemple practice care au rolul de a oferi o imagine a modului de reflectare in contabilitate a operatiunilor mentionate mai sus.

In anexa este redat noul Plan de conturi aplicabil institutiilor de credit de la 1 ianuarie 2018. Continutul informational al acestei carti se adreseaza tuturor persoanelor interesate de contabilitatea institutiilor de credit si poate contribui la buna intelegere si utilizare a conturilor contabile pentru inregistrarea operatiunilor bancare in vederea intocmirii situatiilor financiare.

Informații suplimentare

Titlu

Contabilitatea institutiilor de credit

Preț

35,00

ISBN

978-606-26-0886-6

Format

Academic

Pagini

284284

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Contabilitatea institutiilor de credit”
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON