Cele mai bune blackjack fără depunere noi gratis

  1. Cazinou Web Blackjack Pentru Bani Gratuit: Kicker-ul este folosit pentru a rupe legăturile dintre mâinile de același rang.
  2. Cazinoul Din Constanța - Sau citiți mai multe despre Slotwolf mai întâi.
  3. Rotiri Gratuite Aparate Gratis 2023: Dacă sunteți un fan al sloturilor, veți găsi titluri de top de la Microgaming, NetEnt, ELK Studios, NextGen și multe altele.

Joaca română păcănele electronic

Joacă Jocul De Aparate Cu Căpșuni La Cazinouri Online
Există posibilitatea de a pune o întrebare despre joc, iar dealerul va răspunde imediat..
Jocuri Online Păcănele Cu Fructe Gratis Și Mai Multe Linii De Plată
Deci, dacă sunteți în căutarea unui program VIP pentru a vă bate șosetele, Guts Sports probabil nu este locul unde să mergeți.
Slots Baby este site-ul Slot grooviest în oraș.

Ruletă în franceză

Jocuri Gratis Cazinou Cu Speciale
Când noile jocuri devin disponibile, veți avea o mulțime de timp pentru a le cunoaște.
Cazinouri Pacanele Online In Romania
Aceste măsuri vă vor permite să rămâneți în controlul jocurilor de noroc.
Cele Mai Bune Păcănele Electronice Gratuite Noi În Cazinouri

Analiza economico-financiara. Aplicatii si probleme

15,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorie: Cod: 382305Autor: Stroe Andreea MihaelaData apariție: 14-12-2016

Descriere

Analiza economico-financiara reprezinta un ansamblu de concepte, metode, tehnici si procedee care disemineaza informatiilor interne si externe, in vederea formularii unor aprecieri pertinente referitoare la situatia economico-financiara a unei societati astfel incat sa se poata asigura o dezvoltare optima a proceselor economice interne.
Scopul analizei financiare il constituie identificarea factorilor, cauzelor si conditiilor care au determinat fenomenul economic, precum si rezervelor interne de imbunatatire, obiectivul final fiind formularea de recomandari in ceea ce priveste utilizarea eficiente a resurselor umane, materiale si financiare.

Complexitatea proceselor economice imprima analizei economico-financiare aprofundate un dublu caracter, anume o disciplina cu fundamentare teoretica, cu un ansamblu de tehnici si metode generale si, pe de alta parte, o activitate practica permanenta care ofera raspuns la intrebari privind relatiile de cauzalitate dintre fenomene si factori. Astfel, analiza economico-financiara este unul dintre instrumentele de baza ale managementului modern performant, fiind o disciplina indispensabila si reprezinta un obiect important de studiu pentru studentii din sfera stiintelor economice.

Aplicatiile si problemele propuse in acest caiet reprezinta o modalitate de exercitiu pentru studentii specializarii Contabilitate si informatica de gestiune in ceea ce priveste studiul cifrei de afaceri, valorii adaugate, cheltuielilor si rentabilitatii firmei. Lucrarea este structurata in 14 unitati cu exemple pentru fiecare tip de problema cat si cu aplicatii propuse spre rezolvare, scopul fiind o mai buna prezentare si intelegere a principalelor concepte prezentate in curs, a indicatorilor economico-financiari si a utilitatii acestora in rezolvarea si interpretarea problemelor, de asemenea, constituind si o baza adecvata pentru seminar.

Autoarea

Informații suplimentare

Titlu

Analiza economico-financiara. Aplicatii si probleme

Preț

15,00

ISBN

978-606-26-0670-1

Format

A5

Pagini

100

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Analiza economico-financiara. Aplicatii si probleme”
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON