Cazinou gratuit online

  1. Română Ruletă Populară Jocuri De Noroc: Când legea a fost adoptată, Del.
  2. Cel Mai Bun Site De Jocuri De Blackjack Online Sigur În Limba Română - În schimb, puteți face un depozit și să accepte bonusul de bun venit pentru a avea suma compensată de 180%.
  3. Aparate Din Cazinou Online: Există, de asemenea, o adresă de e-mail la care puteți trimite întrebări.

Pacanele online 7777

Joc Cazinou Blackjack Fără Depunere Ă
Ea a avut cu siguranță o alternativă simt să-l în comparație cu alte zone ale cazinoului.
Joc De Cazinou Ruletă
Poate părea încurcat pentru jucători de ce cazinourile online din Canada par să dea bani gratis peste tot.
Jocurile sunt programate să fie lansate în a cincea ianuarie, astfel încât să aveți șansa de a deveni primul jucător de bingo de pe platforma lor.

Bricheta spins gratuite online 2023

Română Ruletă Populară Online Nouă Gratis În Cazinouri
Prezentare generală a sloturilor Playn Go Prosperity Palace Prosperity Palace este un joc slot lansat pe 5 octombrie 2023 de Playn Go și se potrivește chiar în colecția lor inspirată din Asia.
Gratis Cele Mai Bune Ruleta Sigura Online
Pe această pagină puteți încerca Atomic Age demo gratuit pentru distracție și aflați despre toate caracteristicile jocului, fără riscul de a pierde bani.
Jocuri De Păcănele În Limba Română Cu Diferite Tematici Și Caracteristici

Prouniversitaria.ro

Universitatea „Dunărea de Jos”: Cea mai mare navă de cercetare de pe apele interioare ale UE

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați a primit „certificatul de naștere” al navei REXDAN. Evenimentul a avut loc cu ocazia festivităţii de punere a chilei navei desfăşurată la Şantierul Naval din Giurgiu.

Aceasta va fi cea mai mare navă de cercetare de pe apele interioare ale Uniunii Europene, se arată într-un comunicat al instituției de învățământ superior.

Nava va dispune de nouă laboratoare moderne în care își vor desfășura activitatea cadre didactice și cercetători din universitatea noastră, precum și cercetători internaționali.

Ambarcațiunea, care va acoperi 2000 de km pe partea navigabilă a Dunării, va fi finalizată în luna ianuarie 2023.

Finanțarea construcției navei de cercetare și dotarea acesteia cu echipamente de cercetare de ultimă generație se realizează prin proiectul „Sistem integrat pentru cercetarea și monitorizarea complexă a mediului în aria fluviului Dunărea”, REXDAN, cofinanțat prin Programul Operațional Competitivitate, apel: POC/448/1/1/Mari infrastructuri de CD. Valoarea totală a proiectului este de 91.972.096,30 lei.

Postează un comentariu

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON