Bonusuri de ziua ta casino

  1. Cazinou Web Cele Mai Bune Ruleta Sigura Gratuit: Deci, oricine dorește confidențialitate completă și înregistrări bancare curate ar rămâne, în mod natural, la Jocurile de noroc Bitcoin.
  2. Jocuri De Cazinou Populare Cu Posibilitatea De A Câștiga Bani Reali În 2023 - Dacă preferați trecerea de multe ori puteți verifica pagina noastră despre noi site-uri de cazino pentru a găsi cele mai recente cazinouri.
  3. Cazinou Slot Câștigător Online Gratis 2023: În mod natural, alimentele joacă un rol important.

Blackjack profitabil online 2023

Jocuri Populare Cazinou Gratuite 2023
Șerpii sunt una dintre cele mai mortale creaturi din lume, cu mii de sub-specii diferite de șerpi care cutreieră pământul în prezent și, în timp ce frica de șerpi a fost încet atenuată din cauza diferiților factori, cum ar fi dispariția șerpilor mai mari și defrișările, șerpii reprezintă încă o amenințare iminentă pentru cei care se încurcă cu ei.
Spins Gratuite Slot Gratis 2023Ultimele Jocuri De Noroc Ro 2023
Obțineți opt rotiri gratuite obținând trei simboluri scatter bonus.
Pentru a alege cea mai bună ofertă, trebuie să acordați atenție și cerințelor de pariere, depozitului minim permis și altor detalii.

Pacanele pe bani reali fara depunere

Jocuri De Cazinou Aparate
Rugați-vă prietenii să vă dea toate biletele de loterie pierdute.
Sloturi Rotiri Gratuite Online 2023
Dacă solicitați o retragere prin transfer bancar, va dura între 3 și 4 zile lucrătoare pentru a primi câștigurile.
Cele Mai Bune Blackjack Mobil Gratis Fara Depunere

Prouniversitaria.ro

Universitatea din Oradea: „Ziua europeană de luptă împotriva traficului de ființe umane”

Facultatea de Științe Socio-Umane din cadrul Universității din Oradea și Next Steps Romania au marcat în data de 18 octombrie, printr-o inițiativă comună, „Ziua europeană de luptă împotriva traficului de ființe umane”. În acest sens, a avut loc un eveniment desfășurat în incinta Sălii de Conferințe a Bibliotecii Universității din Oradea.

Au fost prezenți profesioniști ai organizațiilor guvernamentale și non-guvernamentale din domeniul luptei împotriva traficului de persoane, precum asistenți sociali, sociologi, psihologi ai Fundației „People to People”, „Dorcas Aid Romania”, „International Justice Mission”, „CC Betania”, „Armatei Salvării România”, Fundației „Șinca”, polițiști din cadrul Centrului Regional Oradea al Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane și ai Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea.

Evenimentul a fost moderat de doamna psiholog Cristina Minculescu, în calitate de Project Manager „Next Steps Romania”, în derularea lui având loc prezentări ale fenomenului, discuții, problematizări și evaluări specifice.

„Apreciem că acțiunea la care au participat actorii sociali cu rol în combaterea traficului de persoane a avut și un rol de prevenție și conștientizare a gravității fenomenului de trafic, aducând numeroase informații pentru sfera de interes”, se arată într-un comunicat al Universității din Oradea.

„Prezența studenților Facultății de Științe Socio-Umane a fost salutară, ei numărându-se și printre viitorii specialiști care vor putea recunoaște și sesiza eventualele suspiciuni ori cazuri de trafic ori exploatare a semenilor. În calitate de co-organizatori ai evenimentului ne-am exprimat interesul și dorința de-a continua și dezvolta colaborarea interinstituțională, considerând că astfel de acțiuni comune conduc spre o veridică cunoaștere a fenomenului, a modalităților și măsurilor ce pot conduce spre diminuarea și combaterea lui”, menționează comunicatul citat.

Postează un comentariu

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON