Jocuri populare cazinou fără depozit online 2023

  1. Jocuri Slot Câștigător Gratuite 2023: IPhone-ul va prepopula pictograma cazinoului în mijlocul unei ferestre pop-up.
  2. Case De Pariuri Disponibile In Strainatate - Aceasta include patru din ultimele cinci în general.
  3. Cele Mai Populare Jocuri De Cazinou În România În 2023: Aflați despre cele mai bune site-uri de poker folosind secțiunea noastră de recenzii de site-uri web, aflați ce mână câștigă cu clasamentul nostru de top 10 mâini de poker, Rafinați-vă jocul cu articolele noastre de strategie, ghidul cotelor de poker și calculatorul cotelor sau discutați despre jocul din forumul nostru de poker.

Cele mai bune ruletă electronica spins gratuite 2023

Blackjack Fără Depunere 777 Gratis
Prin urmare, ne-ar recomanda cu siguranta TonyBet Casino La fiecare pasionat de cazino din Romania.
Poker Ca La Aparate Gratis 77777
Dacă doriți să reveniți la data la care a scăzut piesa numărătoarea finală, va trebui să vă întoarceți în 2023.
Jucătorilor care utilizează acest mod de plată a depozitelor li se reamintește să verifice cerințele de pariere a bonusurilor de cazino, precum și termenii și condițiile.

Roata norocului joc online in romana gratis

Jocuri Blackjack Profitabil Gratuite
Mr Mega nu oferă rotiri gratuite pentru jucătorii din Marea Britanie în acest moment.
Cele Mai Bune Cazinouri Online Cu Sloturi Gratuite În România 2023
Acești jucători noi încearcă să devină cei mai buni furnizori pe o piață strânsă, care își vede cota de concurență și lansează noi jocuri slot într-un ritm înnebunitor.
Bonusuri Cadou Fara Depunere Cazinou

Prouniversitaria.ro

„Dezvoltarea capacităţilor de cercetare şi inovare multidisciplinară”, proiect de 300.000 de lei

Proiectul „Dezvoltarea capacităţilor de cercetare şi inovare multidisciplinară utilizând tehnologii emergente_CIMTE”, finanţat din Fondul de Dezvoltare Instituțională (FDI) pentru universitățile de stat, este implementat în cadrul Universităţii din Oradea (UO) în perioada 15 mai 2022 – de 15 decembrie 2022. Bugetul total se cifrează la 299.173 lei (din care 260.000 lei finanţare UEFISCDI şi 39.173 lei cofinanţare UO).

Implementarea proiectului vizează dezvoltarea capacităţii instituţionale pentru cercetare prin implementarea practicilor ştiinţei deschise şi aplicarea în mod pro-activ a tehnologiilor emergente, informează un comunicat al instituției de învățământ superior.

Proiectul asigură suport pentru continuarea activităţilor de excelenţă în cercetarea multidisciplinară şi contribuie la soluţionarea necesităţilor identificate în domeniile: energie, mediu, eco-tehnologii şi sănătate. În cadrul Universităţii din Oradea, există o infrastructură de cercetare multidisciplinară care permite implementarea practicilor ştiinţei deschise, aplicarea rezultatelor cercetării şi transferul acestora către mediul socio-economic. Infrastructura existentă este utilizată pentru realizarea activităţii de cercetare de excelenţă în domeniile: inginerie electrică, mecanică, fizică, chimie, protecţia mediului şi medicină.

Obiectivele proiectului

Ob.1. Asigurarea continuităţii activităţii de cercetare prin achiziţia de materiale şi servicii de mentenanţă pentru echipamentele utilizate în cercetare.

Ob.2. Realizarea reparaţiilor şi a lucrărilor de modernizare a laboratorului de „Eco-nano tehnologii şi materiale avansate” (ETMAS).

Ob.3. Promovarea GEP în activitatea de cercetare. Diseminarea bunelor practici.

Ob.4. Diseminarea rezultatelor cercetării în reviste ISI.

Activităţile de cercetare care urmează să fie realizate sunt:

– Analize fizico-chimice şi biologice a produselor obţinute prin aplicarea tehnologiilor emergente;

– Explorarea aplicațiilor noi și funcționale ale compușilor din diferite produse, studii de stabilitate a produselor obținute prin tehnologii verzi;

– Producerea azotului lichid din aer utilizând o tehnologie avansată de filtrare;

– Depuneri de straturi subţiri. S-au demarat cercetări privind obţinerea unor biosenzori optici;

– Realizarea reparaţiilor şi a lucrărilor de reînoire a laboratorului (ETMAS), laborator destinat cercetărilor aplicative;

– Promovarea implementării competențelor de gen în cercetare. Analiza practicilor de identificare a inegalităţilor de gen în activitatea de cercetare;

– Susţinerea publicării rezultatelor cercetării în reviste indexate ISI, pentru mărirea gradului de vizibilitate internaţională a univesităţii.

Echipa de implementare a proiectului are în componenţă cadre didactice și conducători de doctorat din cadrul Universităţii din Oradea.

Postează un comentariu

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON