Jocuri de poker pe bani virtuali

  1. Bonus Cazinou Prima Depunere: Cei mai mulți dintre noi sunt mari fani ai acestor jocuri clasice de masă.
  2. Jocuri Populare De Cazinou Fără Depozit Cu Bonusuri Fără Depunere În 2023 - Cu toate acestea, la fel ca în cazul cazinourilor online, lacuna legală a permis anumitor site-uri de poker offshore să accepte jucători texani.
  3. Nou Jocuri De Cazinou Online Fără Depozit: NitroCasino are destul de multe promoții bune întâmplă la momentul scrierii.

Cazinou fără depozit online cu bonus fara depunere

Jocuri De Blackjack Online Pentru Bani În 2023
Obțineți Bitcoin Cash gratuit de la robinetele Bitcoin Cash care plătesc.
Jocuri Ruletă Populară Cu Fructe Gratis
Funcția Transforming Wilds este folosită în unele sloturi unde un anumit simbol poate fi transformat într-un simbol Wild..
Fiecare dezvoltator este cunoscut la nivel internațional pentru angajamentul său față de jocuri de înaltă calitate și caracteristici de ultimă oră.

Jocuri bingo gratis online

Jocuri De Noroc Online Sigure În România
Acesta este un slot 4,096 ways to win, cu 6 role și 4 rânduri în total.
Jocuri Gratuite Populare De Cazinou Fără Depozit Online În 2023
Slotul Fruits vine, de asemenea, cu o caracteristică Mystery Wrappers în timpul jocului de bază, unde 4 până la 9 poziții vor primi o suprapunere Mystery Wrapper care va dezvălui un simbol aleatoriu care va ocupa toate pozițiile.
Spins Gratuite Bani Reali

TRAFICUL SI CONSUMUL ILICIT DE DROGURI IN CONTEXT NATIONAL SI EUROPEAN

49,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 11293Autor: Chicoș OanaData apariție: 23-07-2018 Răsfoiește

Descriere

Lucrarea intitulata „Traficul și consumul ilicit de droguri in context național și european”, reprezinta rezultatul atat al unei analize cat si ale unei cercetari aprofundate a preocuparilor la nivel national cat și la nivel european cu privire la impactul social pe care il constituie traficul și consumul ilicit de droguri.

Obiectivul acestei lucrarii consta in cercetarea complexa pluridisciplinara a problematicii drogurilor si analiza infractiunilor ce au legatura cu circulatia ilegala a drogurilor din punct de vedere teoretic și al practicii judiciare. De asemenea, prin studierea materialelor ce stau la baza cercetarii acestui fenomen de actualitate, dorim sa evidențiem și sa propunem anumite argumente științifice, prin care se dorește combaterea și prevenirea atat a traficului cat și a consumului ilicit de droguri.
In cadrul acestei lucrari dorim sa evidențiem faptul ca fenomenul drogurilor a cunoscut o creștere semnificativa, incepand cu folosirea acestora in scopuri medicinale, terapeutice, ajungand la cultivarea, producerea și comercializarea acestora.

In ceea ce privește traficul ilicit de droguri, menționam ca din punct de vedere criminologic acesta poate reprezenta un fenomen juridic negativ, variabil si evolutiv. Un aspect important in ceea ce privește substanțele psihotrope, este reprezentat și de faptele penale ce alcatuiesc obiectul infracțiunii de trafic și consum ilicit de droguri, savarșite pe un anumit teritoriu și intr-o anumita intr-o perioada de timp.

Informații suplimentare

Titlu

TRAFICUL SI CONSUMUL ILICIT DE DROGURI IN CONTEXT NATIONAL SI EUROPEAN

Preț

49,00

ISBN

978-606-26-0943-6

Format

ACADEMIC

Pagini

364

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „TRAFICUL SI CONSUMUL ILICIT DE DROGURI IN CONTEXT NATIONAL SI EUROPEAN”
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON