Cazinou web fără depozit cele mai bune sloturi gratuit

  1. Reguli Spins Gratuite Online 2023: Există două runde bonus în joc care pot fi jucate odată ce logo-ul Karate Kid aterizează pe rolele unu, trei și cinci.
  2. Cazinou Web Fără Depozit România Nou - A trecut Camera Reprezentanților cu un vot de 409-2 și a trecut.
  3. Aparate Cele Mai Bune Sloturi: Cunoscut pentru bonusurile sale fantastice de înscriere și jackpoturile mari, Slots of Vegas este locul potrivit pentru jucătorul online cu discernământ.

Bonusuri case de pariuri online fara depunere

Cel Mai Bun Site De Jocuri De Noroc Online
Cei mai buni jucători de cazino sunt cei care sunt pe deplin pregătiți.
Română Sloturi Noi Lansate În 2023 Cu Opțiuni De Depunere
Paytable deschide meniul de informații cu simboluri și premii în acest fel ca o specificație de proprietate plus.
Aici, jocul este jucat pe o masă de zaruri regulat și jucătorul pariază împotriva cazinoului.

Sloturi gratis online ca la aparate

Bonus Fara Depunere La Rotiri Gratuite Pentru Jocurile De Cazino
Aparent, mașini au fost confruntă cu provocări extraordinare cu multi-player jocuri de poker online.
Cele Mai Sigure Aparate De Slot Cazinou Gratis
Pentru BetMGM, utilizați codul promoțional CWbet4080 pentru a vă bucura de reducerea cazinourilor.
Jocuri Slot Cazinou Gratis

Psihologia dezvoltarii

20,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 9496Autor: Anghel Ramona Elena, Petrescu CononaData apariție: 17-12-2015 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Psihologia dezvoltarii este domeniul psihologiei centrat pe studiul schimbarilor psihologice si comportamentale care au loc de-a lungul vietii omului, de la conceptie pana la moarte. Psihologia dezvoltarii examineaza aspecte diverse ale dezvoltarii, de la abilitatile motorii ale nou-nascutului pana la deteriorarile cognitive intalnite la batranete. Principalul obiectiv de studiu al acestei discipline este cresterea nivelului de cunoastere cu privire la modul in care evolueaza dezvoltarea umana de-a lungul vietii, principiile generale de dezvoltare si diferentele si similitudinile dezvoltarii indivizilor. In psihologia romaneasca, T. Cretu (2009) defineste psihologia dezvoltarii drept „acea ramura care studiaza conditiile si legile de aparitie, evolutie, maturizare si schimbare a vietii psihice a omului de-a lungul intregii sale existente”.

De-a lungul timpului, psihologia dezvoltarii a incercat sa explice fenomenele aflate la un anumit nivel de organizare a vietii psihice prin raportare reductiva la termeni asociati cu un alt nivel. Bijou si Baer (1961) au incercat sa explice toate fenomenele asociate dezvoltarii psihologice si comportamentale din perioada primului an de viata si cea a copilariei printr-o reducere la principiile conditionarii clasice si celei operante. Rowe (1994) a incercat sa reduca relatiile parinte-copil si, de fapt toate experientele de socializare ale copilariei prin raportare la mostenirea genetica.

Pana de curand, trendul cercetarii dezvoltarii umane din ultimele trei decenii s-a indreptat spre o fragmentare tot mai ridicata a subiectului studiat. Incepand cu anii 1980, examinarea dezvoltarii umane s-a indreptat spre o analiza a comporta-mentului uman din punct de vedere biologic, cultural si biocultural, avand loc totodata o segmentare a cercetarii axate pe module innascute ale mintii, pe cognitii particulare si pe functionarea comunicativa si instrumentala. Ceea ce s-a pierdut in caracterul exclusiv al acestor proiecte a fost persoana ca centru integrat, vital, al intentiei si actiunii. Este vorba despre persoana – care functioneaza asemenea unui sistem dinamic de actiune auto-organizat – care se proiecteaza in mod expresiv asupra lumii si care comunica in mod instrumental propriului sine si lumii ganduri, sentimente, dorinte si credinte. Aceasta este persoana care se formeaza in urma relatiei cu lumea biologico-culturala, transformandu-si astfel prin dezvoltare propria functionare expresiva si adaptativa.

Informații suplimentare

Titlu

Psihologia dezvoltarii

Preț

20,00

ISBN

978-606-26-0475-2

Format

A5

Pagini

152

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Psihologia dezvoltarii”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON