Cele mai bune aparate de 3d slot românia

  1. Cele Mai Bune Jocuri De Ruletă Online Cu Bani Reali În 2023: Unde poți juca jocul.
  2. Pacanele Gratis Fara Depunere - Revolution Chop House este situat la etajul al doilea pentru o experiență culinară mai sofisticată.
  3. Jocuri Populare Cazinou Fără Depozit Rotiri Gratuite 2023: Nu există taxe pentru depozit și toate depozitele sunt instantanee, cu excepția transferului bancar și a cecului.

Jocuri populare de cazinou fără depozit pe bani reali 2023

Ruletă Populară Noi
Solar Se7en este jucat pe o grilă de cinci pe patru și are un total de 40 de linii de câștig fixe.
Ce Program Au Cazinourile Online Pentru Jocuri Si Pariuri
Dacă sunteți unul dintre cei norocoși care a jucat cursul Straits în Sheboygan, atunci aceasta va fi o perfecționare plăcută pentru Runda pe care ați jucat-o.
Aici, câștigătorii jocurilor de poker online câștigă intrarea în turneele de poker din viața reală.

3D păcănele online pareri

Aparate De Slot Jocuri De Cazinou Online Fără Depozit
De fapt, weve a găsit de fapt un slot machine de la GameArt care se numește pur și simplu Dancing Lions.
Aparate De Slot Câștigător Jocuri De Cazinou Online
Jocurile de Top pe care le puteți juca pe mobil includ jocuri de masă precum toate variantele de Blackjack și ruletă, precum și keno și video poker.
Aparate De Cazinou Online Slot Gratuite Fără Depunere În România

Pretexte metaetice

32,00 lei

Categorii: , Cod: 6222Autor: Crăciun DanData apariție: 30-08-2012 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Publicata in urma cu destui ani la o editura prea putin vizibila, aceasta carte incheie o etapa a stradaniilor mele de a deslusi cate ceva din ascunzisurile fenomenului moral. Nucleul acestei monografii se gaseste in teza mea de doctorat, sustinuta in anul 1990 la Facultatea de Filosofie a Universitatii Bucuresti, sub indrumarea profesorului Niculae Bellu. Acesta mi-a incredintat o misiune aparent imposibila: desprinderea unor clarificari de natura ontologica din textele fundamentale ale metaeticii. Foarte influenta timp de cateva decenii postbelice, metaetica intrase deja intr-un vizibil declin, fiind tot mai evidenta epuizarea resurselor filosofiei analitice de a mai produce ipoteze si metode cu adevarat inovatoare pe taramul eticii.

Am scris lucrarea si cu speranta, macar in parte implinita, ca scoaterea la iveala a unora dintre presupozitiile ontologice tacite ale metaeticii ar putea sa ofere posibilitatea de a descoperi in rezultatele discursului analitic anumite clarificari semnificative pentru metafizica moralei. De aici si titlul cartii: Pretexte metaetice, intrucat intentia mea nu a fost aceea de a ramane pe taramul filosofiei limbajului moral, sedus de acest „joc cu margele de sticla“, ci am urmarit tot timpul sa vad cum si in ce masura metaetica poate fi un instrument util pentru a spori adancimea raspunsurilor date interogatiilor durabile si esentiale ale filosofiei morale. Nu am privit nici o clipa jocul logico-semantic al metaeticienilor de frunte ca pe un scop in sine, ci am cautat in el o oglinda cu valuriri aparte, in care categoriile eticii se reflecta din unghiuri si cu contururi de nevazut din perspectiva metafizicii traditionale a moralei – si ea orbita, la randul ei, de o presupozitie falsa: ideea ca limbajul este un instrument docil, transparent, in care ideile se toarna cu lejeritate, firesc si neproblematic, inteligibilitatea discursului etic fiind spontan si pe de-a-ntregul de la sine inteleasa.

Autorul

Referenti stiintifici:
Prof. univ. dr. Vasile Morar
Prof. univ. dr. Vasile Macoviciuc

Informații suplimentare

Titlu

Pretexte metaetice

Preț

32,00

ISBN

978-606-647-406-1

Format

A5 14,5 x 20 cm

Pagini

308

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pretexte metaetice”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON