Descarca jocuri spins gratuite

  1. Regulile Jocului Roata Norocului: Cum Să Joci Și Să Câștigi: BetOnline este un site partener al SB Poker, și astfel mesele și turneele oferite sunt destul de mult identice la cele două site - uri.
  2. Case De Pariuri In Iasi Romania - Pe pagina principală veți găsi câteva informații de bază pe site, detalii despre oferta de bun venit și programul de recompense și o scurtă privire la unele dintre jocurile pe care le-ați putea încerca imediat ce deveniți membru.
  3. Jocuri Ruletă Populară Online Gratis: S-ar putea să vedeți în continuare un bonus legat de utilizarea unei metode specifice, dar credem că acesta este unul dintre bonusurile mai puțin probabile pe care le-ați putea vedea pe acest site.

Loterie fortuna loto

Română Ruleta Sigura Online Gratuită Pentru Începători
În orice caz, vă puteți aștepta ca jocul să ofere bonusuri impresionante, inclusiv rotiri gratuite cu un multiplicator nelimitat, o mulțime de simboluri speciale, garanții bonus și mai multe funcții declanșate aleatoriu.
Cazinou Online Fără Depozit În România Jocuri Gratuite
În timp ce jaguarii se ascund în jungle, cei care preferă ca animalele lor să fie puțin mai domesticite ar putea prefera bogățiile Piggy, iar fanii mașinilor de fructe retro se vor distra jucând Reel Rush.
Această politică este adoptată pentru a face jocurile online corecte și sigure și pentru a vă asigura că toate transferurile bancare vor ajunge la persoana potrivită.

Cele mai bune aparate de 3d slot gratis noi

Site-Uri Jocuri De Cazinou Fără Depozit
Mai mult, catalogul de bonusuri este actualizat constant, ținând cont de preferințele publicului țintă.
Cel Mai Bun Cazinou Online Blackjack Fără Depunere În România
Este cu siguranță un loc care merită verificat.
Casino Online Cu Bonus La Inregistrare

Etica si comportamentul civilizat

40,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 10138Autor: Capcelea ValeriuData apariție: 04-08-2016 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Etica si comportamentul civilizat este o lucrare destinata specialiștilor din domeniul filosofiei, sociologiei și altor discipline științifice, celor din domeniul culturii și educației. Totodata, lucrarea poate servi ca manual pentru studentii institutiilor superioare de invațamant.

Structura lucrarii și tematica abordata ofera posibilitatea de a ințelege problemele ce țin atat de obiectul și problematica eticii, notiunile si categoriile ei fundamentale, cat si cele ce vizeaza etica aplicata și comportamentul civilizat. Lucrarea va contribui in mod substantial la formarea si cristalizarea unei tinute morale a tinerii generații, a viitorilor specialiști din diverse domenii.

Lucrarea poate fi interesanta si pentru un cerc mai larg de cititori, mai ales, pentru persoanele ingrijorate de starea catastrofala a moralitații in societatea contemporana unde valorile morale sunt profund zdruncinate si, posibil, alterate iremediabil. Ea poate fi utila celor ce se intereseaza de dimensiunile morale ale personalitatii si societatii, de modalitatile functionarii moralei in societate. In ea sunt expuse preceptele marilor indrumatori ai omenirii si ale filosofiei morale, sunt prezentate cele mai importante categorii ale eticii si analizate cele mai stringente chestiuni ce țin de comportamentul uman.

Cartea are drept scop educația tinerii generații in spiritul unui compor¬tament moral și civilizat. Ea poate deveni un suport real pentru pedagogi si parinti in procesul de educatie și socializare a tinerii generatii in spiritul unui comportament moral civilizat.

Informații suplimentare

Titlu

Etica si comportamentul civilizat

Preț

40,00

ISBN

978-606-26-0640-4

Format

Academic

Pagini

302

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Etica si comportamentul civilizat”
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON