Jocuri de poker pe bani virtuali

  1. Bonus Cazinou Prima Depunere: Cei mai mulți dintre noi sunt mari fani ai acestor jocuri clasice de masă.
  2. Jocuri Populare De Cazinou Fără Depozit Cu Bonusuri Fără Depunere În 2023 - Cu toate acestea, la fel ca în cazul cazinourilor online, lacuna legală a permis anumitor site-uri de poker offshore să accepte jucători texani.
  3. Nou Jocuri De Cazinou Online Fără Depozit: NitroCasino are destul de multe promoții bune întâmplă la momentul scrierii.

Cazinou fără depozit online cu bonus fara depunere

Jocuri De Blackjack Online Pentru Bani În 2023
Obțineți Bitcoin Cash gratuit de la robinetele Bitcoin Cash care plătesc.
Jocuri Ruletă Populară Cu Fructe Gratis
Funcția Transforming Wilds este folosită în unele sloturi unde un anumit simbol poate fi transformat într-un simbol Wild..
Fiecare dezvoltator este cunoscut la nivel internațional pentru angajamentul său față de jocuri de înaltă calitate și caracteristici de ultimă oră.

Jocuri bingo gratis online

Jocuri De Noroc Online Sigure În România
Acesta este un slot 4,096 ways to win, cu 6 role și 4 rânduri în total.
Jocuri Gratuite Populare De Cazinou Fără Depozit Online În 2023
Slotul Fruits vine, de asemenea, cu o caracteristică Mystery Wrappers în timpul jocului de bază, unde 4 până la 9 poziții vor primi o suprapunere Mystery Wrapper care va dezvălui un simbol aleatoriu care va ocupa toate pozițiile.
Spins Gratuite Bani Reali

Politici si beneficii sociale pentru familiile cu copii. Romania in context european.

53,00 lei

Disponibil pentru precomandă

Precomandă Categorii: , , Cod: 1512024Autor: Anghel Ionuț Marian, Cace Sorin, Ilie Simona, Mihalache Flavius, Preoteasa Ana Maria, Stănescu Iulian, Stănescu Simona MariaData apariție: 22-03-2024

Descriere

 

Volumul Politici si beneficii sociale pentru familiile cu copii: Romania in context european dorește sa documenteze transformarile rezultatele la nivelul politicilor familiale (beneficii familiale, concedii maternale/paternale si de ingrijire a copilului, creșterea accesului la servicii de ingrijire si educație timpurie) in ultimele decenii, luand in considerare obiectivele politice si sociale ale acestor politici dar si raspunsul politicilor familiale ca urmare a schimbarilor structurale din organizarea si tipului de familie (prin extinderea ponderii familiilor monoparentale), a creșterii ponderii femeilor in munca salariala/remunerata, a dificultaților rezultate din echilibrarea vieții profesionale cu cea personala, precum si a necesitaților de finanțare a sistemelor de asigurari sociale, odata cu procesul de imbatranire a populației. Aceste transformari la nivelul economiilor si statelor bunastarii au forțat guvernele sa adopte noi masuri in domeniul politicilor familiale, care sa asigure creșterea accesului la servicii de ingrijire si educație preșcolara, adoptarea unor noi tipuri de beneficii si implementarea de masuri care sa sprijine echilibrul dintre viața profesionala si cea personala.

Volumul se adreseaza tuturor celor interesați de evoluția recenta a domeniului politicilor sociale/publice adresate familiilor (cu copii) și in mod particular specialiștilor in politici sociale sau experților din instituțiile publice sau organizații neguvernamentale care implementeaza politici și programe adresate familiilor cu copii, intrucat propune și un sistem de indicatori de performanța care sa sprijine monitorizarea eficienței si eficacitații beneficiilor sociale adresate familiilor cu copii in atingerea unor obiective sociale si politice.

 

 

Informații suplimentare

Titlu

Politici si beneficii sociale pentru familiile cu copii. Romania in context european.

Preț

53,00

ISBN

978-606-26-1831-5

Format

ACADEMIC

Pagini

238

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Politici si beneficii sociale pentru familiile cu copii. Romania in context european.”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON