Top case de pariuri online romania

  1. Jocuri De Noroc Rulete: Noile monede Ethereum sunt create conform unui algoritm strict definit încorporat în codul programului systems.
  2. Strategii Pentru A Obține Rotiri Gratuite La Sloturi - Acest lucru elimină o mulțime de luare a deciziilor pe care trebuie să faceți.
  3. Jocuri Electronice Păcănele Pentru Dispozitive Mobile În Română: Din fericire, există un buton mut.

Pariuri binare

Păcănele Mobil Cazinou
Cazinoul are un design vesel, cu o temă Hawaiană.
Ruletă Mobilă Online Bonus Fara Depunere Cazinou
În ceea ce privește simbolurile care semnifică premiile, acestea includ diverse atribute asociate criminalității, cum ar fi armele și tampoanele de scris.
În funcție de numărul de jucători care îl caută, 6 Fruits Deluxe nu este un slot foarte popular.

Cele mai bune online păcănele gratis noi 2023

Cazinou Online Cu Cele Mai Bune Jocuri De Blackjack Fără Depunere Gratuite
Va trebui să faceți depunerea inițială pentru a fi eligibil.
Pariuri Sistem Castig Minim
Acestea apar în acest joc distractiv care vede un diavol meerkat care veghează asupra celorlalți pe role.
Slot Jocuri Cazinou Fără Depozit

Knowledge is my power

50,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 9015Autor: Toma Raul-AurelianData apariție: 10-02-2015 Cuprins Răsfoiește

Descriere

„Aceasta carte reprezinta apogeul carierei mele de antrenor de fitness, bodybuilding și arte marțiale, pana in acest moment. Ea reprezinta cunoștințele mele din acest moment. De 15 ani, de cand sunt in aceasta industrie, noutațile apar cu regularitate, informațiile sunt upgradate periodic, noi trenduri se dezvolta. Un singur lucru nu se schimba…bazele anatomiei, fiziologiei, biomecanicii, teoriei antrenamentului sportiv. Despre ele vorbesc in cele ce urmeaza.

Sunt Raul-Aurelian TOMA, omul care și-a transformat handicapul in renume (așa cum, plin de umor, mi-a spus prietenul și elevul meu Gabriel Biriș), devenind antrenor, și profesor pentru viitori antrenori. Am pornit de la afirmația doctorilor pediatrii: „acest copil nu va merge niciodata” și am facut toata viața urmatoarele lucruri: am inotat, am alergat, am sarit, am urcat pe munți, am coborat in peșteri, am stat in picioare zile intregi, m-am aruncat pe jos și am primit lovituri puternice in picioare, am lucrat cu greutați mari și foarte mari in sala. Am facut tot ce nu mi-au permis doctorii, dandu-le peste nas. Și acum continui sa fac acest lucru, cu succes. Am devenit un model și pentru cei care sunt ca mine, și imi doresc sa realizeze și ei cat am reușit eu. Suntem handicapați doar in ochii altora. Atat. In ochii noștri suntem doar invingatori.

Aceasta carte o voi dedica celor care mi-au influențat viața in bine, cei fara de care nu aș fi ajuns aici. Arvinte Razvan (prieten de o viața, și pentru o viața), Gabriel Matei (prietenul care mi-a devenit frate, de viața), Gabriel Dutchevici (senseiul și maestrul meu in Hakko-Ryu Ju Jitsu, Reiki), Mircea Simionescu (clientul care mi-a devenit prieten bun, și care invața impreuna cu mine tainele antrenoratului), Augustin Viriceanu (omul care m-a impins catre WorldClass), Gabriel Vasilescu (singurul om care a crezut și crede in mine, cu adevarat, in WorldClass), Julio D. Papi (mentorul și fratele meu in fitness).

Nu voi incheia aceasta prezentare fara sa scriu despre draga mea soție, Georgiana Valentina (Bebe). In ultimii doi ani a suportat cu stoicism serile lungi de singuratate in casa, deși eu eram in aceeași camera cu ea, dar stateam la calculator și scriam aceasta carte. Ea, impreuna cu cei doi „copii” ai familiei, Musashi și Kate, reprezinta tot ce am mai bun și mai drag pe aceasta lume.”

Raul-Aurelian TOMA

Informații suplimentare

Titlu

Knowledge is my power

Preț

50,00

ISBN

978-606-26-0242-0

Format

Academic

Pagini

352

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Knowledge is my power”
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON