Cele mai bune aparate de slot cu bani reali

  1. Ruleta Sigura Gratuite 2023: Sigur, sigur și promovează spiritul corectitudinii-Yeti Online Casino știe cât de important este ca jucătorii să se simtă în siguranță și în siguranță în timp ce joacă jocurile lor preferate de cazino online.
  2. Jocuri Cele Mai Bune Aparate De Slot Cu Fructe Gratis - Oricine dorește să citească mai multe despre cum să joace poker poate urma acest link.
  3. Jocuri Cazinou Fără Depozit Gratuite Cele Mai Bune Păcănele Mobil 2023: Joaca-te cu ceea ce vă puteți permite să schimb și să învețe să se separe de sine de la semnalele creierului și știu când ești în prea adânc – asta e cheia pentru a juca pentru distracție, mai degrabă decât joc din necesitate.

Jocuri română online păcănele 2023

Licență Rotiri Gratuite La Cazinou În România
În plus, schimbarea BTC pentru numerar lichid este ușoară și există întotdeauna cineva dispus să dea bani reali pentru jetoanele tale.
Jocuri De Noroc Tip Slot Câștigător-Machine Online În România
Un lucru cu care echipa noastră nu a fost impresionată au fost jocurile video poker.
Sloturi meci înseamnă că puteți utiliza doar bonusul pentru a juca sloturi & Jocuri Keno.

Jocuri cazinou fără depozit cele mai bune păcănele electronic 2023

Jocuri Online Sloturi Câștigătoare Gratuite În Cazinouri Din România
Acolo un metru victorie la dreapta și o vedere plăcută de rulare dealuri verzi și o fermă în spatele.
Jocuri De Cazinou Cu Blackjack Fără Depunere
Doar asigurați-vă că continuați să jucați doar jocurile pe care le-am sugerat și șansele vor fi în favoarea dvs.
Descărcare Gratuită A Jocurilor De Cazinou

Criminalitatea violenta. Semnificatii si implicatii sociale

37,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 13243Autor: Mihaiu SimonaData apariție: 02-06-2021 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Criminalitatea violenta este un subiect destul de puțin explorat atat de specialiști, cat și de publicul larg.

De ce ajung oamenii sa comita acte de criminalitate violenta? Ce pași și in ce direcție face o persoana care agresezeaza membri ai familiei, prieteni sau necunoscuți?Cum putem sa ne protejam și sa prevenim criminalitatea violenta?

Volumul de fața iși propune sa raspunda la astfel de intrebari și sa contribuie, pana la urma, la siguranța cititorului și a comunitații. In acest sens, autoarea explica ce este criminalitatea violenta, cum afecteaza viața fiecaruia dintre noi, ce fel de infracțiuni violente sunt mai frecvente in Romania și din ce cauze, cum putem evita escaladarea unor conflicte. Totodata, raspunde provocarii de a analiza cauzele acestei probleme sociale din perspectiva multidisciplinara, apeland deopotriva la concepții din biocriminologie si genetica comportamentala, criminologie, psihologie si psihopatologie, sociologie si sanatate publica.

Ca element de noutate, prezinta factorii și mecanismele care favorizeaza asemenea delicte, avand o abordare comparativa intre literatura de specialitate și cercetarile proprii realizate, atat cu persoane care au comis delicte cu violența cat și cu practicieni in domeniu.

Cartea este destinata deopotriva specialiștilor și cititorilor interesați sa ințeleaga particularitațile și implicațiile sociale ale comportamentului violent. Totodata, datorita stilului de prezentare clar și concis, este un real sprijin pentru studenții de licența, master și doctorat de la facultațile cu profil socio-umanist.

Odata citit, volumul ii va ajuta pe cititori sa ințeleaga ca este dreptul și datoria fiecaruia sa se protejeze și sa ajute la contracararea acțiunilor daunatoare precum cele violente și criminale.

Recenzia cartii este disponibila in ultimul numar al revistei Sociologie Romaneasca: Criminalitatea violenta. Semnificatii si implicatii sociale. Editura Pro Universitaria, București, 2021. Simona Mihaiu | Sociologie Romaneasca

Animația carții este disponibila la link-ul:

Informații suplimentare

Titlu

Criminalitatea violenta. Semnificatii si implicatii sociale

Preț

37,00

ISBN

978-606-26-1307-5

Format

Academic

Pagini

231

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Criminalitatea violenta. Semnificatii si implicatii sociale”
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON