3D jocuri de cazinou online gratis 2023

  1. Bonus Cazinou Prima Depunere: În primul rând, dacă doriți să vă înscrieți și să pariați pe evenimentele sportive de la Bodog, veți descoperi că există un bonus de înscriere de 100% pe care îl puteți solicita.
  2. Jocuri Populare De Cazinou Fără Depozit Gratuite În 2023 - Cele mai multe cazinouri online care oferă sloturi video le oferă gratuit și bani reali.
  3. Jocuri Cele Mai Bune Ruletă Populară Gratis: Depunerile realizate pe Mr Bit Casino online sunt realizate instant, indiferent de metoda prin care depuneți..

Jocuri populare cele mai bune 3d sloturi cazinou fără depozit gratis 2023

Jocuri Cele Mai Bune Blackjack Electronic 2023
În timp ce simbolurile rămân fidele temei jocurilor, există un set standard de pictograme de cărți.
Poker Texas Hold'em Online
Betsoft, 1 2 Gaming și NetEnt sunt câteva exemple de mai mult de 10 diferiți dezvoltatori de jocuri disponibili la cazinou.
Deci, ce ai prefera să ai, gratuit sau 4.

Jocuri cazinou fără depozit rotiri gratuite

Cazinou Rotiri Gratuite 2023
Să razzle-dazzle de slot Dazzle Me te uimi cu diamante scânteietoare.
Aparate De Slot Câștigător Jocuri De Cazinou Online
Există cei care susțin că pokerul bazat pe internet este ilegal atât în Virginia de Vest, cât și în jurul Statelor Unite în ansamblu.
Jocuri De Carti Poker Gratis

Pachet: Calea sufletului, Drumul catre noi si Perspectiva istorica asupra fenomenului spiritist din Romania

82,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorie: Cod: 402419Autor: Ducuță Ana MariaData apariție: 23-03-2021

Descriere

Pachetul contine:

1. Calea sufletului

„Calea Sufletului” este cea de-a patra carte scrisa de Dr. Ana Maria Ducuta, și reprezinta o continuare a carții „Drumul catre noi”, publicata in 2020. Dupa ce a cercetat și studiat in teza sa de doctorat in istorie mecanismele de funcționare ale minții și sufletului(așa cum sunt ele prezentate de psihologii experimentaliști de la sfarșitul secolului al XIX-lea și inceputul secolului al XX-lea), Ana a continuat sa caute raspunsul in fizica si psihologia cuantica, precum si filosofia antica orientala despre cum funcționeaza acest suflet? Avem cu toții suflet?De ce este el important? 

Cartea este o calatorie spre centrul ființei noastre, in miezul emoției și gandului de unde sufletul iși ia seva, și incearca sa raspunda eternei cautari a acelui ceva pe care il vrem in viața noastra, dar nu știm cum sa il identificam și de unde sa il luam. 

De ce sa mergem pe „Calea sufletului”? Pentru ca de pe orice alt drum am porni, ajungem tot pe drumul cu prioritate și sens unic: Calea Sufletului nostru, motivul existenței noastre, bucuria cea mai de preț și singura experimentare a eternitații pe care o avem in viața trecatoare, dar eterna atunci cand…e cu si despre suflet.

2. Drumul catre noi

Momentul prezent este tot ce avem. Cu cat stam mai mult in ceea ce suntem, cu atat ne apropiem mai mult de ceea ce devenim. Drumul catre noi nu este o povara, o tragedie sau o condamnare: este drumul pe care il parcurgem ca sa ne eliberam de tot ceea ce nu suntem, de tot ce ne indeparteaza de misiunea noastra, de iubirea și compasiunea pe care le avem de daruit, dar care uneori se impiedica de orgoliul sau de mintea noastra. Cel mai scurt drum catre noi? Viața noastra. Scopul calatoriei? Noi inșine. Durata? Cat suntem dispuși sa invațam și sa lasam drumul sa ne duca la destinație… adica la spiritul nostru.

3. Perspectiva istorica asupra fenomenului spiritist din Romania

Aceasta carte iși propune sa analizeze fenomenul spiritist in spațiul romanesc, așa cum apare el in societatea romaneasca pana la izbucnirea celui de-Al Doilea Razboi Mondial. Deși figuri precum Bogdan Petriceicu Hasdeu sunt celebre pentru practicarea spiritismului, deși in presa cotidiana intalnim articole referitoare la convorbirile cu spiritele morților, un studiu istoric sistematic și special focalizat asupra acestui fenomen din spațiul romanesc nu exista. Acest studiu nu epuizeaza insa problematica fenomenului spiritist din presa romaneasca de la sfarșitul secolului al XIX-lea și inceputul secolului al XX-lea, din pricina dificultații colectarii surselor necesare anchetei.

Informații suplimentare

Titlu

Pachet: Calea sufletului, Drumul catre noi si Perspectiva istorica asupra fenomenului spiritist din Romania

Preț

82,00

ISBN

978-606-26-1346-4; 978-606-26-1175-0

Format

A5

Pagini

192; 144

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pachet: Calea sufletului, Drumul catre noi si Perspectiva istorica asupra fenomenului spiritist din Romania”
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON