Descarca jocuri română păcănele electronic gratis 2023

  1. Aparate Sloturi Cu Rotiri Gratuite Gratis În 2023: Deși călătoria mea nu a fost VIP de la început până la sfârșit, cum ar fi zborul de primă clasă și jocul la mesele High rollers, a fost umplut sporadic cu tratamente VIP.
  2. Pariuri Sportive Cu Bonus Fara Depunere - La fel, când Arthur și Cavalerul negru sunt unul lângă altul în rândul de sus, veți avea o animație spectaculoasă de luptă, urmată de un bonus instantaneu de luptă epică.
  3. Jocuri De Pariuri Cu Sloturi: Moonshine are un aspect colorat și are cinci role, trei rânduri de simboluri și un total de 25 de linii de plată.

Aparate de slot câștigător românia

Jocuri Populare De Cazinou Online Cu Castiguri Reale 2023
Aflați cum afectează poziția mâinilor pe care le puteți juca înainte de flop și ce probleme vă așteaptă dacă jucați cărți fără valoare.
Cele Mai Jucate Online Păcănele 2023
Pentru cei care sunt noi în League of Legends, ar putea fi dificil să țineți pasul cu ritmul rapid, ceea ce face destul de lipsit de speranță să știți cum să plasați pariurile.
Vom începe prin explorarea jocurilor de cazino și apoi vom trece la opțiunile de poker și la pariurile sportive virtuale.

Joc de cărți blackjack

Jocuri Cazinou Gratuite Cele Mai Bune Pentru Ruleta
Acest site profită de prezența sa în social media, iar jucătorii ar trebui, de asemenea.
Jocuri Casino Slot Gratis
Sau poate te regăsești undeva la mijloc..
Jocuri Cazinou Blackjack Profitabil Ară 2023

Marketing social

20,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Cod: 88826Autor: Mușetescu AdinaData apariție: 23-04-2011 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Cursul Marketing social se adreseaza in principal masteranzilor de la programul „Economie sociala”. Prezentul material isi propune familiarizarea acestora cu conceptele fundamentale de marketing, cum ar fi consumatorul, mixul de marketing, strategia de marketing, responsabilitatea sociala a corporatiei s.a., dar si cu notiuni putin mai complexe din aria cercetarilor de marketing.
Filozofia principala pe baza careia a fost construita aceasta disciplina este ca orice companie nu opereaza numai pe o „piata”, ci intr-o „societate”. Tranzactiile de piata au si efecte semnificative la nivel social. Pe langa cele pozitive, compania trebuie sa le controleze si compenseze pe cele negative. Din aceasta perspectiva, se recomanda ca orice companie sa paraseasca viziunea ingusta de pana in prezent si anume obtinerea de profituri fara a lua in considerare si alte dimensiuni ale activitatilor sale, si sa participe la maximizarea bunastarii societatii in general.
Multumesc domnului profesor universitar doctor Virgil Adascalitei care a fost primul meu calauzitor in ceea ce priveste cariera mea universitara, in special catre domeniul marketingului, doamnei profesor universitar doctor Constanta Chitiba si tuturor colegilor pentru incredere si incurajari in abordarea unor noi discipline ca si aceasta.

Informații suplimentare

Titlu

Marketing social

Preț

20,00

ISBN

978-973-129-854-2

Format

A5

Pagini

175

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Marketing social”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON