Jocuri română ruletă populară gratis noi

  1. Aparate De Cazinou Slot 777 Gratis 2023: Cazinoul a declarat în e-mail că au vorbit cu casierul care ne-a oferit o soluție.
  2. Joaca Sloturi Online In Limba Romana In 2023 - Cu toate acestea, rezultatul asigurării este puternic anti-corelat cu cel al Pariului principal și, dacă prioritatea jucătorului este reducerea varianței, ar putea alege să facă acest pariu.
  3. Română Ruleta Sigura Cu Bonus Fara Depunere: Cele mai multe dintre ele sunt sloturi video, dar puteți găsi cele clasice de fructe și chiar unele jackpot-uri care vă oferă posibilitatea de a încasa câștiguri delicioase.

Poker joc de noroc

Gratis Cele Mai Bune Păcănele Electronic 2023
Veți găsi totul, de la femei germane la bărbați, peisaje și chiar unele pietre prețioase care sunt simbolurile cu valoare mai mică.
Cel Mai Bun Joc De Ruletă
Pentru înregistrarea de pe telefon, Alegeți opțiunea telefon.
Când creați un cont pe acest site, va trebui să introduceți o mulțime de informații private, iar aceste date vor fi securizate folosind tehnologia SSL.

Jocuri slot casino gratis

Jocuri Ca La Aparate Gratis Cu Fructe
Citiți întregul articol pentru a obține o revizuire detaliată a inimii junglei pokie.
Jocuri Cazinou Blackjack Profitabil Ară 2023
Petreceți câteva minute creând un cont pe site.
Regulament Blackjack Fără Depunere

Managementul proiectelor informatice

25,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 10653Autor: Botezatu Cornelia Paulina, Botezatu Mihai Alexandru, Căruțașu GeorgeData apariție: 21-12-2016 Cuprins Răsfoiește

Descriere

In mediul de afaceri, in administrația publica sau in zona serviciilor de toate felurile, activitațile sunt organizate in prezent și se desfașoara tot mai mult „pe proiecte”.Ca urmare, proiectele apar astazi in domenii foarte variate, la toate nivelurile de organizare și pot implica o persoana sau echipe de persoane. Practic, daca adaugam la acestea, modul de finanțare al organizațiilor din fonduri europene, și anume finanțarea pe proiecte, ințelegem și mai mult importanța organizarii muncii pe proiecte, a managementului de proiect, a necesitații de a ne pregati cat mai bine in acest domeniu.
Activitatea companiilor din domeniul IT&C este organizata pe proiecte, fiecare cu o echipa de resurse umane stabilita de la inceput, cu obiective clare, cu termene precise de realizare, cu bugete precise și standarde de calitate bine precizate.

In acest context, manualul se adreseaza in primul rand studenților de la facultatea de Informatica Manageriala, care au in structura planului de invațamant disciplina Managementul Proiectelor Informatice, avand cunoștințe anterioare privind proiectarea sistemelor informatice (a produselor software) și programarea in diverse limbaje de programare. Din acest motiv autorii nu au insistat pe detalii legate de proiectarea sistemelor informatice, cum ar fi descrierea activitaților și succesiunea lor, indicatori de eficiența a programelor, activitați specifice implementarii programelor, etc., pentru ca ele sunt cunoscute de la alte discipline.

Informații suplimentare

Titlu

Managementul proiectelor informatice

Preț

25,00

ISBN

978-606-26-0626-8

Format

Academic

Pagini

180

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Managementul proiectelor informatice”
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON