Case pariuri ploiesti

  1. Jocuri De Noroc Fara Licenta Online: Acest studio de dezvoltare independent s-a jucat cu formula clasică a jocurilor de cazino și a creat ceva mai proaspăt, mai bun.
  2. Cele Mai Noi Jocuri De Noroc Aparate Gratuite În România În 2023 - Royal Ace Casino este un cazinou foarte bun, unde puteți găsi ceea ce vă place.
  3. Română Păcănele Gratis Fara Depunere: Trebuie doar să mergeți la app store și să le descărcați.

Păcănele gratis online

Jocuri Online Păcănele Cu Fructe Gratis Și Mai Multe Linii De Plată
Există un fel de fascinație despre slot machines.
Jocuri De Cazinou În Limba Română Cu Ruletă Sigură Disponibile În 2023
Mult timp plecat sunt zile în cazul în care v-ar potrivi și tuck o stash de bani în jos buzunar pentru o plimbare pe covorul roșu la dumneavoastră preferat de stabilire a jocurilor de noroc pe uscat.
Ești un nou venit în lumea cazinoului mobil.

Joc de bingo online

Rotiri Gratuite În Cazinouri Fără Depunere În 2023
Furnizorii mici de servicii de Internet afirmă că nu își vor putea permite schimbările pe care guvernul le face și pot fi forțați să le închidă ca urmare, în timp ce furnizorii mari avertizează că pot suspenda serviciile din Quebec împreună pentru a evita procesul costisitor de blocare a site-urilor.
Jocuri Cazinou Cu Ruletă Electronică Clasică
În cele mai multe cazuri, codurile de bonus online merită doar atunci când au termeni și condiții rezonabile.
Jocuri Română Păcănele Cazinou Gratis

Managementul intreprinderii in conditii de risc

30,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 371024Autor: Dinu Ana-MariaData apariție: 07-11-2014 Cuprins Răsfoiește

Descriere

In cadrul acestei teze am incercat sa evidentiez eforturile deosebite pe care le depun astazi companiile care activeaza pe pietele internationale pentru a face fata provocarilor in continua crestere, in conditiile mentinerii standardelor de calitate, toate aceste probleme regasindu-se intr-un mediu economic instabil, fapt care a condus la intelegerea necesitatii unui management al riscurilor in cadrul oricarui tip de organizatie. Astfel, am apelat la cercetarile de specialitate, pentru a pune in evidenta contributia managementului riscului la cresterea economica.

Orice demers stiintific nu poate fi intreprins fara a face recurs la o metodologie de cercetare stiintifica corespunzatoare.

In stadiul actual al cunoasterii din domeniul economic s-a observat o acceptiune pozitiva dar si negativa cu privire la risc, acesta fiind caracterizat de probabilitate si impact iar incertitudinea poate fi asociata cu imposibilitatea de a estima probabilitatea si impactul cu privire la anumite evenimente care pot avea loc.

Domeniul de studiu al riscurilor reprezinta una din cele mai importante provocari pentru umanitate datorita prezentei lor in toate domeniile de activitate. Oricare ar fi misiunea, viziunea, scopurile, obiectivele, valorile sau standardele, riscul si managementul acestuia, este inerent in realizarea tuturor acestora. Riscul poate fi asociat cu producerea unor evenimente cu impact negativ asupra partilor implicate, care pot fi atat indivizi cat si organizatii sau guverne. Astfel, riscul poate fi privit ca un eveniment generator de pierderi morale sau materiale care nu pot fi determinate din timp, dar pentru care poate fi estimata probabilitatea de producere. „Din perspectiva abordarilor din punct de vedere statistic, riscul prezinta variatia rezultatelor posibile, favorabile sau nefavorabile, intr-o actiune viitoare”.

In al treilea capitol, „Managementului riscului investitional”, am adus atentia asupra necesitatii unui program de management al riscurilor in cadrul oricarei organizatii si tipurile de risc cu care aceasta se poate confrunta.
Managementul riscului este un proces cu feedback dinamic, deciziile fiind revizuite si revazute periodic. De-a lungul timpului, exista posibilitatea de aparitie a unor noi expuneri, informatiile sa fie mai exacte, iar unele metode de gestiune a riscului sa devina mai ieftine. Prin revizuire, se asteapta ca noile metode sa conduca la reducerea riscurilor.

Scopul managementului riscului este acela de a protejare entitatea de riscuri si de efectele lor. Problematica managementului riscului implica abordari interdisciplinare, termenii specifici managementului fiind completati de termeni din alte domenii, precum: economie, statistica si econometrie, finante, psihologie etc.

In urma analizei privind stadiul si evolutia documentarii in privinta managementului riscului se ajunge la concluzia ca in stadiul actual al cunoasterii din cadrul stiintelor sociale si in domeniul economic nu s-a cristalizat o abordare unitara a managementului riscului ci, dimpotriva, se remarca o pluralitate a abordarilor.

In capitolul patru, „Cadrul conceptual, epistemologic si metodologic al cercetarii stiintifice” am prezentat necesitatea si rolul chestionarului in activitatea de management al riscului. Iar in capitolul cinci, „Prelucrarea, analiza si interpretarea studiului privind identificarea si determinarea interdependentei factorilor managementului riscului la nivelul intreprinderilor” am prezentat rezultatele obtinute in urma cercetarii si discutiilor purtate cu persoane care activeaza in domenii economice diferite privind perceptia acestora fata de managementul riscului.

In realizarea capitolului sase, „Elaborarea de strategii manageriale privind evaluarea riscului in afaceri. Proiectarea unui model strategic” al acestei lucrari am pornit de la sistematizarea si prelucrarea datelor si informatiilor preluate atat din literatura de specialitate din domeniu, referitoare la activitațile de asistare a companiei in identificarea si evaluarea riscurilor, dezvoltare durabila, revizuirea si verificarea contractelor si a altor documente in scopuri legate de managementul riscului, implementarea programelor de prevenire si control al pierderilor si daunelor.

Obiectivul central al cercetarii consta in analiza masurii in care informatiile de natura managementului riscurilor cu privire la politicile, estimarile si optiunile managementului difuzate de catre entitații iși gasește utilitatea decizionala prin implementarea programelor de prevenire si control al pierderilor si daunelor.

Informații suplimentare

Titlu

Managementul intreprinderii in conditii de risc

Preț

30,00

ISBN

978-606-26-0055-6

Format

Academic

Pagini

235

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Managementul intreprinderii in conditii de risc”
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON