Strategii păcănele electronic

  1. Cele Mai Bune Păcănele Electronice În Cazinouri: Cu toate acestea, vă garantăm că veți căuta să vă extindeți orizonturile înainte de prea mult timp.
  2. Cazinou Online Fără Depozit În România Jocuri Gratuite - Quickfire oferă una dintre cele mai extinse rețele de jackpot progresiv din industrie.
  3. Blackjack Pentru Jocuri De Cazinou Cu Bani Reali În 2023: Au un număr mare de jocuri totale disponibile, dar în principal au o mare selecție de jocuri de ruletă pentru a alege, de asemenea.

Bani din jocuri de cazinou fără depozit online

Joc De Cazinou Ruletă
Caesar joacă rolul lui wild și vine pe rolele 1, 2, 3 și 4.
Jocuri Blackjack Electronic 2023
Acest lucru vă va ajuta să cunoașteți bonusurile oferite și cum să fiți eligibili.
În cazul în care filmul Gladiator a prins într-adevăr interesul multora, după aceea seriile și filmele au început să apară din ce în ce mai mult pe ecrane.

Jocuri populare blackjack sigur cazinou gratis 2023

Cele Mai Bune Bonusuri De Ruletă Electronică Fără Depunere
Vikingii sunt oameni populari cu dezvoltatori de jocuri slot și iată câteva alte titluri pe care le puteți explora.
Jocuri Populare De Cazinou Online Cu Bani Reali 2023
Între timp, trei apariții ale garanției amber că veți găsi unele jocuri gratuite pentru a juca, care au loc într-una din cele trei zone ale celebrului dinosaur park.
Jocuri Română Slot Online

Managementul calitatii. Note de curs

20,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 10169Autor: Budacia Elisabeta AndreeaData apariție: 01-06-2016 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Termenul de „calitate” (cuvantul vine de la latinescul “qualitas”, care inseamna “fel de a fi”) are mai multe ințelesuri, in funcție de contextul in care este utilizat. Astfel poate semnifica: felul de a fi al unui lucru sau individ, insușirile și defectele acestuia; ansamblul condițiilor de trai la un moment dat – “calitatea vieții”; calitatea comerciala a unui produs; nivelul de “excelența” al unui serviciu.
Pe masura creșterii și diversificarii cererii de produse și dezvoltarii producției industriale, noțiunea de “calitate” a produselor a evoluat continuu, ajungandu-se astazi, in condițiile utilizarii calculatoarelor electronice pentru controlul calitații, la noi semnificații prin noțiuni de „calitate dirijata, asigurata, calitate totala și manage¬ment de calitate totala etc”.

Punctul de pornire, in definirea calitatii, il constituie, in primul rand, valoarea de intrebuințare, privita ca totalitate a insușirilor care fac ca produsele sa fie utile omului, diferențiindu-le dupa utilitatea pe care o satisfac.
Calitatea reprezinta expresia gradului de utilitate sociala a produsului, masura in care, prin ansamblul caracteristicilor sale (tehnico-funcționale, psiho-senzoriale și al parametrilor economici), satisface nevoia pentru care a fost creat și respecta restricțiile impuse de interesele generale ale societații, privind eficiența social economica, precum și protecția mediului natural și social.

Conform standardului ISO 8402, calitatea reprezinta ansamblul caracteris¬ticilor unei entitați – produs, activitate, proces, organizație, persoana – care confera acesteia aptitudinea de a satisface cerințele exprimate sau implicite.
Conform unor aspecte parțiale ale calitații unui bun sau serviciu, semnifica:
• aptitudinea de a fi utilizat sau intrebuințat;
• satisfacerea cerințelor clientului;
• conformitatea cu o documentație sau cu exigențele beneficiarului.

Produsul privit in conformitate cu același standard poate fi orice bun material (rezultat din fabricație), sau imaterial (Software – programe, informații, date) și/sau serviciu (bancare, transport, etc.), care apare ca rezultat al unor activitați și/sau procese.
Conform unor anumite orientari, calitatea poate semnifica unele aspecte speciale. Astfel:
– in orientarea spre produs – calitatea este considerata o caracteristica masurabila;
– in orientarea spre proces – se ia in considerare punctul de vedere al producatorului, dupa care produsele de calitate sunt cele care satisfac cerințele specificate; dar utilizatorul poate avea alt punct de vedere;
– in orientarea spre costuri (implicit prețul de comercializare) – produsul este considerat de calitate daca ofera anumite performanțe la un nivel acceptabil de preț;
– in orientarea spre utilizator – calitatea se definește ca reprezentand aptitudinea produsului de a fi apt pentru utilizare (fitness for use).

Informații suplimentare

Titlu

Managementul calitatii. Note de curs

Preț

20,00

ISBN

978-606-26-0276-5

Format

Academic

Pagini

114

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Managementul calitatii. Note de curs”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON