Cazinou blackjack fără depunere online

  1. Jocul Blackjack Fără Depunere Reguli: Nu există nicio zonă de fotbal pe care pariorul determinat să nu poată paria.
  2. Cel Mai Mare Cazino Din Europa - Am descoperit că erau informații în așteptare de care aveau nevoie pentru a-mi verifica contul.
  3. Cautare Sigura Pentru Sloturi Castigatoare La Cazinou Gratuite Fara Depozit: Runda poate fi redeclanșată dacă pe grila de joc apar mai multe simboluri scatter.

Jocuri cazinou fără depozit cele mai bune slot

Jocuri Populare Cazinou Fără Depozit Online Pe Bani Reali 2023
Deoarece aceasta este o ofertă cashback, mai degrabă decât să câștigi fonduri bonus suplimentare, nu există cerințe de pariere.
Cele Mai Bune Sloturi Cazinou Gratis Cu Tematică Video
Proprietarii cazinoului online JVSpin au dezvoltat un program bonus interesant care ajută la atragerea noilor veniți și vă permite să păstrați jucători obișnuiți.
În funcție de metoda bancară pe care o alegeți, procesarea poate dura oriunde între minute și o săptămână.

Aparate de cazinou slot jocuri de online 2023

Bonus Fără Depunere La Vlad Cazino
În acest articol, vă vom explica modul în care site-urile și cazinourile corecte își securizează datele clienților.
Cele Mai Bune Online Păcănele Cazinou Fără Depozit 2023
Datorită bonusurilor sale aleatorii, acest pokie promite o rată de succes bună în timpul fiecărei sesiuni, oferindu-vă plăți mai des pentru a vă susține bankroll-ul în timp ce așteptați câștiguri mai mari.
Cazinou Cele Mai Bune Aparate De Slot Gratuit

Istoria economiei mondiale – Editia a III-a

30,00 lei

Categorii: , Cod: 10487Autor: Badea MarinData apariție: 07-12-2009 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Istoria economiei, in general, istoria economiei mondiale, intai de toate, dar si istoria economiei unei natiuni sau a alteia este o stiinta aflata, cu prioritate, la interferenta dintre istoria ca stiinta si diversele ramuri ale stiintelor economice, sau, altfel spus, dintre istoria universala, general vorbind, si istoria vietii economice a omenirii, pe de o parte, iar, pe de alta parte, ansamblul stiintelor economice: de la teoria economica la doctrinele economice, de la statistica economica la matematici aplicate in economie sau finante, banci, contabilitate, politici economice, management si marketing ori calitologie s.a.m.d.

Si aceasta pentru ca obiectul cunoasterii istoriei economiei mondiale – realitatea economica in devenirea ei continua, de la constituirea sa, o data cu aparitia insasi a omului si a societatii umane, pana in prezent – este prin ea insasi o structura istorica din ce in ce mai complexa si care s-a aflat in continua miscare pe scara ascendenta a timpului istoric. O realitate a carei investigare stiintifica presupune o riguroasa imbinare a metodologiei proprii cunoasterii istorice cu aceea a gnoseologiei specifice stiintelor economice. Rezultatul acestei activitati cognitive este o imagine istorico-economica ampla ca dimensiuni, cu o structura complexa de procese si fapte economice, o structura redata nu static, ci intr-o miscare continua cand mai lenta, cand mai accelerata, o imagine care a suferit si va suferi modificari dictate de insasi dezvoltarea de ansamblu atat a societatii umane in viitor, cat si a procesului cunoasterii stiintifice.

Mai in detaliu, istoria economiei mondiale cerceteaza si reda modul cum s-a realizat prin timp de catre om actul muncii, cum a evoluat productia de bunuri necesare sustinerii existentei sale, progresele inregistrate in evolutia bazei materiale a societatii, in dezvoltarea cand mai lenta, cand mai accelerata a fortelor productive. Si cum dezvoltarea fortelor productive nu s-a produs si nu se produce ca un proces istoric in sine, izolat de alte procese si fenomene istorice precum cele sociale, politice, ideologice etc. istoria economiei mondiale are in vedere si asemenea „compartimente” ale istoriei ca realitate: structuri sociale, institutii politice sau „paliere” din societate precum stiinta, ideologia si chiar credintele, artele etc.

Informații suplimentare

Titlu

Istoria economiei mondiale – Editia a III-a

Preț

30,00

ISBN

978-973-129-468-1

Format

A5 14.5X20

Pagini

184

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Istoria economiei mondiale – Editia a III-a”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON