Jocuri blackjack fără depunere cu fructe gratis

  1. Blackjack Fără Depunere 777 Gratis: Unul trebuie să se întoarcă la 2023 pentru Scotlands ultimul succes turneu și, desigur, Italia este încă încearcă să rupă rață sale.
  2. Cel Mai Bun Site De Cazinou Online - Cu toate acestea, dominația Paradise Poker pe piață sa dovedit a fi de scurtă durată prea.
  3. Cazinouri Online Gratuite: Prima modalitate de a vă proteja de hackeri și escroci de phishing este să utilizați parole puternice ușor de reținut.

Jocuri cele mai bune ruletă electronica gratis noi

Jocuri Ruletă Populară Gratuite În 2023 Pe Internet
Iată o privire la programul complet WSOP.
Sloturi Gratuite Online Fără Necesitatea Unui Depozit
Pariul de cărămidă este victorios dacă rola lovește șapte sau unsprezece și pierde dacă trăgătorul aruncă două, trei, cinci, nouă sau doisprezece.
Dezavantajul acestor freebies este că de obicei au jackpot-uri mai mici decât cele plătite.

Aparate cele mai bune ruletă electronica

Bonus De Pornire Inregistrare Cazinou Fără Depozit
Unii jucători se pot plânge de un pachet de jocuri neeligibile, dar în general nu ar trebui să vă deranjeze.
Bonus Fara Depunere Ruletă Populară
Bonusurile Cashback, promoțiile personalizate, cadourile de ziua de naștere, punctele de loialitate și un manager de cont personal sunt doar câteva dintre avantajele disponibile pentru jucătorii VIP.
Jocuri Populare De Cazinou Fără Depozit În Anul 2023

Introducere in studiul schimbarii organizationale

32,00 lei

Categorii: , Cod: 13750Autor: Sfetcu LucianData apariție: 12-01-2022 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Aceasta lucrare este, intr-o foarte mare masura, rezultatul studiilor doctorale in domeniul sociologiei, finalizate cu susținerea tezei cu titlul „Dezvoltarea organizaționala in cadrul organizațiilor non-profit” la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. 

In primele trei parți ale lucrarii sunt prezentate și analizate principalele teorii din sfera studiilor organizațiilor și din domeniul dezvoltarii organizaționale, tipurile principale de organizații și modurile in care acestea pot fi structurate, cat și modelele principale de schimbare organizaționala.  

Studiul de caz prezentat in ultima parte a lucrarii studiaza și incearca sa prezinte intr-un mod cat mai autentic in care o organizație nonprofit, furnizor de servicii sociale, finanțata in mare masura prin proiecte europene, reușește sa se dezvolte, sa gestioneze resurse financiare, materiale și umane intr-un context foarte dinamic in care cererea de servicii sociale este ridicata, insa finanțarea nu este una constanta și predictibila. Studiul arata impactul pe care il are discontinuitatea finanțarii proiectelor din domeniul social asupra unui ONG, dar și modul in care acesta reușește sa gestioneze și sa se adapteze acestor fluctuații. Rezultatul acestui studiu consta intr-o mai buna ințelegere a obstacolelor cu care se confrunta o astfel de organizație, dar și intr-un set de recomandari care pot fi puse in practica in vederea dezvoltarii organizaționale și obținerii unui grad mai ridicat de eficiența și de independența.

Informații suplimentare

Titlu

Introducere in studiul schimbarii organizationale

Preț

32,00

ISBN

978-606-26-1472-0

Format

Academic

Pagini

176

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Introducere in studiul schimbarii organizationale”
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON