Cele mai bune aparate de slot cu bani reali

  1. Ruleta Sigura Gratuite 2023: Sigur, sigur și promovează spiritul corectitudinii-Yeti Online Casino știe cât de important este ca jucătorii să se simtă în siguranță și în siguranță în timp ce joacă jocurile lor preferate de cazino online.
  2. Jocuri Cele Mai Bune Aparate De Slot Cu Fructe Gratis - Oricine dorește să citească mai multe despre cum să joace poker poate urma acest link.
  3. Jocuri Cazinou Fără Depozit Gratuite Cele Mai Bune Păcănele Mobil 2023: Joaca-te cu ceea ce vă puteți permite să schimb și să învețe să se separe de sine de la semnalele creierului și știu când ești în prea adânc – asta e cheia pentru a juca pentru distracție, mai degrabă decât joc din necesitate.

Jocuri română online păcănele 2023

Licență Rotiri Gratuite La Cazinou În România
În plus, schimbarea BTC pentru numerar lichid este ușoară și există întotdeauna cineva dispus să dea bani reali pentru jetoanele tale.
Jocuri De Noroc Tip Slot Câștigător-Machine Online În România
Un lucru cu care echipa noastră nu a fost impresionată au fost jocurile video poker.
Sloturi meci înseamnă că puteți utiliza doar bonusul pentru a juca sloturi & Jocuri Keno.

Jocuri cazinou fără depozit cele mai bune păcănele electronic 2023

Jocuri Online Sloturi Câștigătoare Gratuite În Cazinouri Din România
Acolo un metru victorie la dreapta și o vedere plăcută de rulare dealuri verzi și o fermă în spatele.
Jocuri De Cazinou Cu Blackjack Fără Depunere
Doar asigurați-vă că continuați să jucați doar jocurile pe care le-am sugerat și șansele vor fi în favoarea dvs.
Descărcare Gratuită A Jocurilor De Cazinou

Interculturalitate si interdisciplinaritate in stiintele socio-umane

30,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 381840Autor: Dumitrașcu VeronicaData apariție: 15-10-2015

Descriere

Lucrarile prezentate in volum abordeaza, intr-o maniera pluri si inter-disciplinara subiecte de actualitate si de mare interes din cadrul domeniului stiintelor socio-umane.
Cartea este impartita in patru sectiuni: expresivitate, emotie si dimensiunea spirituala a socialului, mobilizare in spatiul virtual, identitate si etichetare si riscuri sociale, devianta si probatiune.

In cadrul primei sectiuni sunt tratate subiecte ce tin de cercetarea curentului expresionismului balcanic, abordarea acestui curent pornind in cadrul literaturii, propagandu-se si in arta. O alta lucrare din aceasta sectiune pune in evidenta teoriile cu privire la abordarile sociologice ale emotiilor aplicate, intr-o maniera originala, filmului de animatie. Sunt puse in evidenta si produsele culturale de tip „popular culture”. Un subiect putin discutat, dar readus in actualitate este cel privind componenta spirituala in cercetarea socialului, importanta dimensiunii spirituale in cunoasterea specificului popoarelor.

A doua parte a volumului are in vedere comunicarea online ca instrument de schimbare si mobilizare sociala, punand in evidenta modul in care activismul online poate genera cultura participarii civice si politice.
A treia sectiune reliefeaza teme care readuc in discutie componenta identitara in cadrul demersului de analiza culturala, dar si conceptul de „rezilienta”, folosit din ce in ce mai mult in abordarile sociologice. Un subiect sensibil si mult discutat in zilele noastre este cel privind definirea termenul de „rom”, receptarea acestui termen atat din partea romanilor cat si din partea romilor.

In ultima parte a cartii sunt abordate subiecte ce apartin domeniului sociologiei juridice si criminologiei, lucrarile din cadrul acestei sectiuni tratand criminalitatea ca „fenomen social si antisocial”, concentrandu-se si pe problematica sigurantei publice, avand in vedere indicatorii pe care consilierii de probatiune ii folosesc pentru procesul de evaluare a riscului pentru siguranta publica. De asemenea, sunt relevate subiecte care tin de practica serviciilor de probatiune in asistarea persoanelor cu tulburari mintale.
Volumul sintetizeaza, intr-o maniera interdisciplinara, avand in vedere si abordarea interculturala, lucrari cu teme variate de relevanta sociala care se regasesc pe agenda publica romaneasca si europeana. Autorii reusescsa treaca in revista teoriile cu privire la criminalitate, emotii sau dimensiunea cultural-spirituala, folosind, in demersul realizat, atat metode calitative, cat si metode cantitative.

Volumul cuprinde lucrari ale studentilor doctoranzi si postdoctoranzi in cadrul proiectelor co-finantate de Uniunea Europeana prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013: „Pluri si interdisciplinaritate in programe doctorale si postdoctorale”, proiect implementat sub auspiciile Institutului de Cercetare a Calitatii Vietii, Academia Romana, Cod Proiect POSDRU/159/1.5/S/141086 si „Cultura romana si modele culturale europene: cercetare, sincronizare, durabilitate”, contractul de finantare nr. POSDRU/159/1.5/S/136077, Beneficiar: Academia Romana.

Veronica DUMITRASCU (coordonator)

Informații suplimentare

Titlu

Interculturalitate si interdisciplinaritate in stiintele socio-umane

Preț

30,00

ISBN

978-606-26-0396-0

Format

Academic

Pagini

236

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Interculturalitate si interdisciplinaritate in stiintele socio-umane”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON